Ponturi Pariuri Fotbal Rangers vs PSV Eindhoven

UNIBET

Pentru ziua de marți avem în ofertă 3 partide interesante din playoff-ul de calificare al Ligii Campionilor! Și pentru că vorbim despre partide în care se cântă minunăția aia de imn, atunci venim cu un pariu ultra special.

Putem să prindem o cotă de 3,30 la duelul dintre Rangers și PSV Eindhoven după doar 45 de minute!

cota2.ro

Rangers și PSV au intrat în preliminariile de UCL cu un tur mai devreme! Scoțienii s-au chinuit să-i scoată pe elvețienii de la Servette. Victorie pe teren propriu, scor 2-1, iar apoi remiză în Elveția, 1-1.

De cealaltă parte, PSV s-a descurcat mult mai convingător în turul 3. În fața campioanei din Olanda a ieșit Sturm Graz, iar PSV s-a impus în ambele dueluri. Victorie clară pe teren propriu, 4-1, dublată mai apoi, peste o săptămână, și cu succes în deplasare, 3-1.

Ambele echipe au început și meciurile de campionat, acolo unde noul sezon le-a prins în formă destul de bună!

  • Rangers a ratat startul, înfrângere în prima etapă cu Kilmarnock, 0-1, dar s-a revanșat în runda a 2-a, victorie clară, 4-0 cu Livingston;
  • Bonus, Rangers a câștigat și în Cupa Ligii, 2-1 cu Morton, partidă în care a evoluat, ceva mai mult, și Ianis Hagi. Apropo de Hagi, mijlocașul nu face parte din lotul lui Rangers pentru acest meci, fiind exclus de antrenor după ce și-a manifestat nemulțumirea la interviuri pentru faptul că e folosit foarte puțin;
  • Dacă Rangers a avut o sincopă, PSV e la turație maximă! Succes în Supercupa Olandei în fața lui Feyenoord, iar apoi două victorii legate în campionat: 2-0 cu Utrecht și 3-1 pe terenul lui Vitesse.

La bază, vorbim despre echipe ofensive, cel puțin în campionatele lor, dar meciul de azi, fiind și primul din această dublă manșă, ar putea să aducă prudență în ambele tabere.

La două meciuri de potul cel mare din grupele Ligii Campionilor, presupunem că nicio echipă nu va risca și nu va apăsa pedala de accelerație chiar din prima.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rangers vs PSV Eindhoven
Pronostic:
Scor corect prima repriză: 0-0
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro