Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

Start și Asane se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 20 a ligii secunde din Norvegia. Start, echipa fanion a orașului Kristiansand, are în palmares două titluri de campioană în Norvegia, în 1978 și 1980. Clubul a retrogradat în liga secundă în urmă cu 3 sezoane, iar anul trecut a ratat la mustață promovarea, clasându-se pe poziția a 3-a. Conducerea a apreciat munca lui Sindre Tjelmeland, un manager tânăr, de 33 de ani, adept al unui fotbal total. Acesta a primit încredere și are obiectiv revenirea în elită. Start ocupă locul 5, unul de play-off, după primele 19 runde, cu 30 de puncte. 

Asane este o formație cu pretenții mai mici, înființată în urmă cu jumătate de secol. Nu a evoluat niciodată în prima divizie și nici nu o va face curând. Antrenorul Morten Rössland are la dispoziție un lot tânăr, naiv, și ocupă în acest moment antepenultima poziție, cu 17 puncte. 

cota2.ro

• meciurile directe disputate între Start și Asane sezonul trecut au oferit multe goluri: remiză 2-2 și victorie 4-1 a lui Start

• ultimele 4 partide directe au fost GG

• Start are cel mai bun atac din campionat, 39 de goluri marcate în 19 partide

• Nici Asane nu stă rău pe plan ofensiv, 25 de goluri înscrise

• Start a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu

• Start deține o contraperformanță inedită în fotbalul european, echipa cu cele mai multe meciuri consecutive fără victorie în primul eșalon, 39, între 12 iulie 2015 și 18 septembrie 2016.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri în Start - Asane este @1.42.

-------------------

Molde și Galatasaray dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a play-off-ului UEFA Champions League. Molde, campioana Norvegiei, a ajuns cu mari emoții în play-off-ul Ligii Campionilor. În turul 2 preliminar s-a chinuit cu finlandezii de la HJK, victorie 2-1 la general, iar în turul precedent a fost la un pas de o mare rușine. A pierdut prima manșă contra lui Klaksvik, din Insulele Feroe, scor 0-1. Returul a fost dramatic, 1-0 pentru norvegieni după 90 de minute, și un gol izbăvitor venit târziu în reprizele adiționale. Formația pregătită de Erling Moe nu o duce bine nici în campionatul intern, doar locul 4, la 10 puncte în spatele liderului Bodo/Glimt. 

Galatasaray este la un nivel net superior din toate punctele de vedere. Okan Buruk are la dispoziție un lot stelar, cu staruri precum Wilfried Zaha, Angelino, Mauro Icardi, Dries Mertens sau Lucas Torreira. Sutele de milioane de euro investite în achiziții și în salarii o obligă pe campioana Turciei să meargă în grupele Ligii. Debutul sezonului este în consecință cu valoarea și cu așteptările fanilor. Galatasaray a trecut în precedentele două tururi preliminare de lituanienii de la Zalgiris, 3-2 la general, și de slovenii de la Olimpija Ljubljana, 4-0 la general. 

• 226.83 milioane de euro valorează lotul lui Galatasaray. Cel al lui Molde este cotat la doar 25 de milioane

• Galatasaray vine după o victorie importantă în campionat, 2-0 contra lui Trabzonspor

• Mauro Icardi, starul lui Galatasaray, este în mare formă. A marcat ultimele 3 goluri ale campioanei Turciei

• Molde a înfruntat de 4 ori formații din Turcia în cupele europene. A câștigat un singur meci.

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria lui Galtasaray (X2) este @1.40. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Start vs Asane
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Molde vs Galatasaray
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Cota finala: 1.99
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro