Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.99

BETANO

Richards Bay FC și Mamelodi Sundowns se duelează astăzi, de la ora 18.00, în runda cu numărul 4 a primei ligi din Africa de Sud. Richards Bay este una dintre formațiile recent apărute în fotbalul din Africa de Sud, fără vreo performanță notabilă de la înființare. Anul trecut abia s-a salvat de la retrogradare, locul 13 din 16 formații, la doar 3 puncte de pozițiile care duceau în liga secundă. Cum la nivel de lot n-au existat mari schimbări, iar antrenorul este același, Sifiso Pitso Dladla, rezultatele nu aveau cum să se îmbunătățească semnificativ. Richards Bay a obținut un singur punct în primele 3 runde ale noului sezon. 

Mamelodi este cea mai titrată formație din Africa de Sud, cu 16 titluri de campioană, având în palmares și un trofeu al Ligii Campionilor Africii. Pentru oaspeții de astăzi, meciul are o miză aparte. O victorie ar consemna cel mai bun start de sezon din istoria clubului. Sundowns a câștigat primele 4 meciuri, un golaveraj impresionant, 10-2. 

cota2.ro

• Mamelodi a câștigat toate cele 4 meciuri disputate în istorie contra lui Richards Bay: 1-0, 3-2, 2-0 și 4-0

• 16 meciuri consecutive fără eșec are Mamelodi în toate competițiile, inclusiv amicale

• Richards Bay a ajuns la 9 partide consecutive fără victorie pe teren propriu

• 30.18 milioane de euro valorează lotului lui Mamelodi. Cel al lui Richards Bay este cotat la 5.65 milioane.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Mamelodi este @1.38. 

--------------------

Duisburg U19 și Paderborn U19 se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în seria de Vest a primei ligi de fotbal a juniorilor din Germania. MSV Duisburg nu o duce foarte bine la nivelul primei echipe, de 5 ani în al treilea eșalon al Germaniei. Cum bani prea mulți pentru investiții nu sunt, se încearcă construirea unei generații tinere care să atace în viitor promovarea. Echipa U19 a clubului, pregătită de Engin Vural, arată promițător. A început noul sezon cu două victorii, împotriva lui Dusseldorf și Verl.

Paderborn stă mai bine în ceea ce privește prima echipă, aflată în liga secundă. Formația U19 se dezvoltă într-un mod interesant. Din această vară a fost preluată de Ihsan Kalkan, iar lotul este unul diferit față de al rivalelor din competiție. Conține o mulțime de fotbaliști străini, precum mijlocașul ucrainean Fedir Babak, atacantul olandez Travid De Jong sau vârful rus Georg Ermolaev.

• Duisburg U19 a fost o mașinărie de goluri în primele 2 runde, victorii 4-3 cu Dusseldorf U19 și 3-1 cu Verl U19

• și Paderborn U19 a marcat la foc automat, remiză 2-2 cu Dusseldorf U19 și victorie 5-0 cu Verl U19

• meciul direct disputat sezonul trecut între Duisburg U19 și Paderborn U19 a fost GG, o remiză 1-1

• în ultimele 5 partide disputate pe teren propriu de Duisburg U19 s-au marcat peste 2.5 goluri.

Pe Betano, cota pentru peste 2.5 goluri în meci este @1.47.

---------------------

Kongsvinger și Fredrikstad se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 20 a ligii secunde din Norvegia. Kongsvinger n-a fost niciodată un club bogat, dar a reușit câteva performanțe lăudabile în istorie. Între 1983 și 1999 a evoluat pe prima scenă. A mai fost în elită pentru un sezon, în 2010, iar de atunci tot caută revenirea. Sub comanda antrenorușui Vegard Hansen, obiectivul pare mai realizabil ca niciodată. Kongsvinger ocupă poziția secundă după primele 19 etape disputate, cu 38 de puncte. 

Tot 38 de puncte are și Fredrikstad, adversarul de astăzi, fiind lider datorită golaverajului superior. Nu că ar conta prea mult ordinea, primele două clasate vor promova oricum direct la finalul sezonului. Fredrikstad este una dintre cele mai titrate echipe ale Norvegiei, 9 titluri de campioană. Performanțele sunt însă la ani lumină în spate, ultimul trofeu în 1961. 

• Kongsvinger a marcat 35 de goluri în primele 19 runde. Fredrikstad stă mai prost din punct de vedere ofensiv, 27 de reușite

• cel mai recent meci direct s-a jucat pe 9 iulie 2023, în turul acestui campionat, o remiză 1-1

• Fredrikstad a câștigat doar 4 dintre cele 9 deplasări stagionale

• în 17 dintre cele 19 meciuri jucate de Kongsvinger în acest campionat s-au marcat peste 1.5 goluri.

Pe Betano, cota pentru peste 1X și peste 1.5 goluri în meci este @1.85.

-----------------------

Maccabi Haifa și Young Boys dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a play-off-ului Ligii Campionilor. Maccabi Haifa, campioana Israelului, a evoluat sezonul trecut în grupele Ligii Campionilor. Toată lumea a considerat că performanța i se datora în totalitate antrenorului Barak Bakhar. Plecat la Steaua Roșie Belgrad, a fost înlocuit cu Messay Dego, manager promovat din academia clubului. Iar rezultatele sunt cel puțin la fel de bune. Maccabi a jucat deja 3 tururi preliminare în Ligă, victorii la general 6-1 cu Hamrun, 4-2 cu Sheriff și 5-2 cu Slovan Bratislava. 

Young Boys Berna a fost răsfățată. Datorită coeficientului bun de țară pe care îl are Elveția, campioana din Țara Cantoanelor a intrat direct în play-off-ul competiției. Elevii lui Raphael Wicky au arătat ce pot în campionatul intern, deja 10 goluri marcate în primele 4 runde. 

• Maccabi Haifa și Young Boys nu s-au înfruntat niciodată într-un meci direct

• Maccabi Haifa a câștigat ultimele 10 partide oficiale disputate pe teren propriu

• în cele 4 meciuri jucate în acest sezon acasă, Maccabi Haifa a marcat 12 goluri

• Young Boys Berna are o serie de 14 meciuri consecutive cu gol marcat.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.40.

------------------------

Hibernian și Aston Villa dispută astăzi, de la ora 19:45, manșa tur a play-off-ului Conference League. Scoțienii de la Hibernian au devenit o prezență obișnuită în preliminariile cupelor europene. De la promovarea obținută în 2017, s-au clasat de fiecare dată în prima jumătate a clasamentului în competiția internă. Formația pregătită de Lee Johnson a oferit deja două duble spectaculoase în actuala stagiune de Conference League, o calificare în fața elvețienilor de la Luzern, 3-1 acasă și 2-2 în deplasare, și una cu 7-3 contra lui Inter Escaldes.

Aston Villa se numără printre favoritele la câștigarea Conference League în acest sezon. Nu doar că are un lot senzațional, cotat la 615.50 milioane de euro, dar îl are pe bancă pe Unai Emery, specialistul competițiilor europene. Antrenorul spaniol a cucerit de 4 ori trofeul Europa League , de 3 ori cu Sevilla și o dată cu Villarreal. 

• toate cele 7 meciuri oficiale disputate de Hibernian în acest sezon au fost GG

• Aston Villa a jucat doar două meciuri în acest sezon: victorie 4-0 cu Everton și eșec 1-5 cu Newcastle

• 11 meciuri consecutive cu gol marcat are Aston Villa

• ultimul meci în care Hibernian nu a reușit să marcheze pe teren propriu datează de pe 22 ianuarie 2023.

Pe Betano, pariul asiatic peste 1 gol în prima repriză are cota @1.52.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Richards Bay vs Mamelodi Sundowns
Pronostic:
2
Cota
1.38
Duisburg U19 vs Paderborn U19
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Kongsvinger vs Fredrikstad
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.85
Maccabi Haifa vs Young Boys
Pronostic:
ambele marchează sau peste 2.5 goluri
Cota
1.40
Hibernian vs Aston Villa
Pronostic:
peste 1 gol asiatic în prima repriză
Cota
1.52
Cota finala: 7.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro