Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs HJK Helsinki

Superbet

Farul Constanța este în fața celui mai important meci din acest debut de sezon! Campioana României se află la două jocuri distanță de grupele UEFA Conference League, iar traseul european a fost pe primul plan pentru ”marinarii” lui Hagi.

În vizită la Ovidiu vine HJK Helsinki, cel mai important nume din fotbalul finlandez în ultimii foarte mulți ani, dar care acum se află într-o schimbare de generații.

cota2.ro

La casele de pariuri, Farul primește o cotă neașteptat de bună! Valori apropiate de 1,70 pentru succes în fața propriilor fani, dar și ideea de favorită pentru calificare.

Și lucrurile acestea sunt oarecum neașteptate! Farul s-a despărțit de singurul om cu potențial real de a muta tabela în ofensivă - Denis Alibec! Atacantul nr. 1 al lui Hagi a părăsit echipa înaintea returului din Estonia, dar Flora Tallinn a fost un adversar atât de slab încât și o grupă superioară din Academia lui Hagi ar fi putut face față.

Totuși, chiar și cu un adversar foarte slab, Farul a arătat rău în multe momente, atât la Ovidiu cât și în Estonia. De altfel, slăbiciunile din defensiva Farului sunt vizibile și au fost recunoscute și de Hagi: ”Toate echipele ne dau câte 3 goluri” - a fost una dintre declarațiile patronului-antrenor de la Farul.

  • Înaintea duelului cu HJK Helsinki, Farul a cedat în derby-ul cu Rapid, înfrângere cu 3-1;
  • Farul a luat 3 goluri în ultimele 3 meciuri din SuperLigă: 3-1 cu Rapid, 3-1 cu Poli Iași, 3-2 cu Petrolul - toate înfrângeri, toate la rând;
  • Exceptând dubla cu Flora Tallinn, Farul a jucat mai prost decât adversarul în absolut toate meciurile pe care le-a avut în acest debut de sezon, inclusiv în victoriile cu Hermannstadt și Voluntari.

Finlandezii vin la acest duel după ce au coborât un nivel! HJK Helsinki a fost eliminată de Qarabag, din Europa League, după două înfrângeri identice: 1-2.

  • HJK e în plin campionat în Finlanda, acolo unde a obținut calificarea în playoff-ul competiției;
  • HJK e pe locul 2, cu 40 de puncte, la 1 punct distanță de KuPS;
  • 34 de goluri a marcat HJK în 20 de etape - cel mai bun atac din campionat;
  • 16 goluri a primit HJK în 20 de etape - a doua cea mai bună apărare din Finlanda;
  • Înainte să vină la Ovidiu, HJK a închis sezonul regular cu un succes pe terenul rivalei Inter Turku, scor 3-1;
  • De asemenea, HJK Helsinki e într-un tur de forță în campionat, cu 4 victorii în ultimele 4 etape.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul vs HJK Helsinki
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro