Ponturi Pariuri Fotbal Celta Vigo vs Real Madrid

BETANO

CELTA VIGO - REAL MADRID 

In aceasta seara, de la ora 22:30, pe ”Estadio de Balaidos”, Celta Vigo primeste vizita celor de la Real Madrid, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 3, din LaLiga. 

Celta nu a inceput deloc bine noul sezon, obtinand doar un singur punct din confruntarile cu Osasuna, respectiv Real Sociedad. De partea cealalta, Real Madrid a inceput noul sezon cu doua victorii: 2-0 vs Athletic Bilbao si 3-1 vs Almeria. Meciurile dintre cele doua formatii jucate la Vigo au un farmec aparte. In ultimele 10 intalniri, ambele formatii au reusit sa marcheze, iar tabela s-a modificat de cel putin trei ori. Mai mult decat atat, in 9 dintre cele 10 partide s-au marcat cel putin 4 goluri, iar in 7 dintre ele, fie am avut un penalty, fie un cartonas rosu.

cota2.ro

Celta Vigo (4-4-2): Villar; Mingueza, Starfelt, Nunez, Sanchez; Beltran, Sotelo, Dotor, Bamba; Aspas, Strand Larsen

Real Madrid (4-3-1-2): Kepa; Carvajal, Rudiger, Alaba, Garcia; Tchouameni, Valverde, Kroos; Bellingham; Rodrygo, Vinicius Jr.

Pontul meu pentru meciul Celta Vigo - Real Madrid este ”Iago Aspas 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.82, disponibila pe Betano.

  • Iago Aspas a avut cel putin un sut pe poarta in ultimele 6 meciuri contra celor de la Real Madrid, disputate pe ”Balaidos”;
  • In sezonul trecut, Iago Aspas a fost cel mai bun marcator al Celtei (12 goluri), jucatorul cu cele mai multe ocazii de gol per meci (2.1) si jucatorul cu cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci din lotul ”celtilor” (0.9);
  • Conform statisticilor din ultimele doua sezoane, lui Iago Aspas ii place foarte mult sa suteze de la distanta, cautand din orice pozitie poarta adversa. Deasemenea, acesta e un jucator extrem de tehnic, tine foarte bine de minge, ofera pase de calitate si finalizeaza imparabil;
  • Atacurile celor de la Celta Vigo se desfasoara, in general, pe partea stanga a terenului, mai precis in zona de actiune a lui Aspas (43%);
  • Capitanul celor de la Celta are o medie de 82 de minute jucate per meci si e principalul executant de lovituri libere din apropierea careului de 16 metri si al penalty-urilor.

Iago Aspas are la activ numai putin de 583 de meciuri jucate pentru Celta Vigo, in care a marcat 217 goluri si a oferit numai putin 62 de pase decisive. Mai mult decat atat, acesta a incasat numai putin de 124 de cartonase galbene si 9 cartonase rosii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Celta Vigo vs Real Madrid
Pronostic:
Iago Aspas 1+ suturi pe poarta
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro