Ponturi Pariuri Fotbal FCU Craiova vs Rapid

Mozzart

De la 21:30, FCU Craiova și Rapid se întâlnesc într-unul dintre cele mai așteptate meciuri ale rundei cu numărul 7 din SuperLigă.

Înaintea confruntării directe, Rapid se află pe locul 7, cu 8 puncte strânse în 6 meciuri, în timp ce FCU Craiova e pe locul 11, cu 6 puncte.

cota2.ro

Duelurile dintre FCU Craiova și Rapid au devenit problematice pentru giuleșteni din momentul în care cele două echipe au reînceput să împartă aceeași ligă. Rivalitatea a pornit din liga secundă și continuă de câteva sezoane și pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • În ultimele 8 meciuri directe, adunate confruntări de L2 și L1, FCU Craiova a câștigat 7 partide în timp ce un duel s-a terminat la egalitate;
  • Mai clar, din 2020 încoace, în 3 jocuri de liga a 2-a și aște 5 de SuperLigă, Rapid n-a reușit niciodată să câștige în fața formației lui Adrian Mititelu.

Acum însă pare să fie o șansă bună pentru bucureșteni! Chiar dacă duelul se joacă în Bănie, acolo unde va fi ceva lume pe stadion, FCU a pierdut sprijinul galeriei, după ce Instanța a decis să ofere palmaresul istoric spre Universitatea Craiova. În plus, FCU e în criză la nivel de bancă tehnică.

Pregătirea a fost făcută de Dan Vasilică, după ce Joao Janeiro a plecat după doar câteva antrenamente, iar pe parcurs a venit Nicolae Dică, demis și el între timp.

  • FCU Craiova a pierdut ultimul meci de campiont, scor 3-4, în fața celor de la Petrolul;
  • De cealaltă parte, Rapid a întrerup o serie proastă cu un succes convingător în fața Farului, scor 3-1;
  • 13 goluri a încasat FCU Craiova - cea mai slabă apărare (alături de U Cluj și Poli Iași - tot cu 13 goluri);
  • 11 goluri a marcat FCU Craiova - cel mai bun atac (alături de Petrolul și Universitatea Craiova - tot cu 11 goluri);
  • 9 goluri a marcat Rapid în primele 6 jocuri din acest sezon;
  • 1 victorie și 1 înfrângere a strâns Rapid în meciurile din deplasare.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
FCU Craiova vs Rapid
Pronostic:
2
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: 12.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro