Biletul Zilei format din 8 meciuri la cota 28.65

UNIBET

Oferta de astazi este una extrem de bogata, asa ca am ales cativa jucatori in forma, cu cifre bune si foarte bune, care, cred eu, vor iesi in evidenta.

Sevilla are meci pe teren propru cu Girona si tinand cont ca au inceput noul sezon cu infrangeri pe linie, ma astept ca astazi sa nu piarda. En-Nesyri e principalul om de gol al gazdelor si cred ca in aceasta seara va iesi la rampa, asa cum a facut-o in partidele cu Valencia, respectiv Manchester City. Anticipez cel putin un sut cadrat de acesta pe poarta lui Gazzaniga.

cota2.ro

Granada a inceput si ea prost noua editie din LaLiga, cu doua infrangeri in primele doua mecuri. Nici Mallorca nu a iesit in evidenta in primele doua etape, acestia reusind doar un egal pe ”Gran Canaria”, in fata lui Las Palmas. Myrto Uzuni a fost integralist in primele doua jocuri si de fiecare data si-a creat cel putin doua ocazii de gol. Cred si azi va reusi acest lucru, avand in vedere adversarul ceva mai modest.

Cadiz a rezistat eroic 82 de minute pe terenul Barcelonei, insa a cedat pana la final cu 0-2. Cadiz a jucat bine in prima etapa cu Alaves, meci in care s-a impus la limita, scor 1-0, gratie reusitei semnate de Emeterio. In ofensiva, Roger Marti s-a remarcat, sutand de numai putin de 5 ori spre poarta aparata de Sivera. Ma astept ca si in jocul de astazi sa faca un meci la fel de bun.

Bochum a cedat cu 0-5 in prima runda din Bundesliga, contra celor de la Stuttgart, iar astazi dau piept cu Borussia Dortmund, echipa care tinteste titlul an de an. Elevii lui Terzic au castigat doar cu 1-0 meciul cu Koln, iar in aceasta dupa-amiaza, in fata unei echipe demoralizate, ar trebui sa marcheze cateva goluri. Haller va fi in centrul ofensivei si ma astept sa livreze, tinand cont ca in prima etapa a cam dezamagit.

Brighton are cea mai buna ofensiva din Premier League, dupa primele doua jocuri. Baietii lui De Zerbi au marcat de 8 ori si le-au pus gand rau celor de la West Ham, echipa care a castigat in etapa trecuta cu Chelsea, scor 3-1. Solly March a marcat de trei ori in acest sezon si a avut alte 5 ocazii de gol, unele chiar importante. Nu concep ca azi sa nu-l puna la incercare pe Areola.

AC Milan a debutat in noul sezon de Serie A cu o victorie, 2-0 pe terenul celor de la Bologna. Giroud a marcat un gol si a mai avut o mare ocazie in minutul 28, dar portarul advers a fost la post. Atacantul francez e un numar 9 clasic, joaca bine si rolul de pivot cand e cazul, insa de multe ori apare la finalizare, inclusiv la fazele fixe. Ma astept ca in aceasta seara sa cadreze cel putin un sut.

Kevin Behrens, atacantul celor de la Union Berlin, a reusit ”tripla” in prima etapa din Bundesliga, iar astazi le-a pus gand rau si celor de la Darmstadt, echipa care a pierdut la Frankfurt in prima etapa. Behrens a marcat cu capul toate cele trei goluri cu Mainz si de multe ori se demarca excelent. Ma astept ca si in aceasta dupa-amiaza sa-si creeze cel putin 2-3 ocazii de gol.

Brentford a aratat foarte bine in acest debut de sezon. Trupa lui Frank a remizat in prima etapa cu Tottenham, scor 2-2, iar saptamana trecuta a surclasat-o pe Fulham, invingand-o la scor de ”forfeit”. Yoane Wissa, atacantul ”albinelor”, a marcat in ambele jocuri si a avut numai putin de alte 8 ocazii de gol. Ma astept ca in acest joc sa cadreze cel putin un sut pe poarta lui Johnstone.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sevilla vs Girona
Pronostic:
Youssef En-Nesyri 1+ suturi pe poarta
Cota
1.52
Granada vs Mallorca
Pronostic:
Myrto Uzuny 2+ suturi in meci
Cota
1.58
Cadiz vs Almeria
Pronostic:
Roger Marti 2+ suturi in meci
Cota
1.68
Bochum vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Sebastian Haller 1+ suturi pe poarta
Cota
1.50
Brighton vs West Ham
Pronostic:
Solly March 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
AC Milan vs Torino
Pronostic:
Olivier Giroud 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Darmstadt vs Union Berlin
Pronostic:
Kevin Behrens 2+ suturi in meci
Cota
1.61
Brentford vs Crystal Palace
Pronostic:
Yoane Wissa 1+ suturi pe poarta
Cota
1.50
Cota finala: 28.65
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro