Ponturi Pariuri Fotbal Panathinaikos vs Braga

Superbet

Azi si maine vom afla numele echipelor care vor completa tabloul final al grupelor Ligii Campionilor, fiind programate partidele retur din playoff. Noi va propunem o cota 1.95 dintr-un singur meci la Superbet (o gasiti in SuperPariuri).


cota2.ro

PANATHINAIKOS - BRAGA (ora 22:00)


* Returul de la Atena incepe de la 2-1 penyru portughezi, golul grecilor din ultima secunda de la Braga facand ca meciul din aceaata seara sa se anunte incendiar.

* Echipa lui Artur Jorge s-a distrat in turul precedent cu sarbii de la Backa Topola (3-0 si 4-1), iar meciul din campionat dintre turul si returul cu PAO a fost amanat. Grecii au jucat doua tururi, eliminand Dnipro (1-1 si 3-1) si Marseille (1-0 si 2-2). PAO a jucat si in campionat duminica, invingand Volos (3-0).

* Braga nu se va baza azi pe mijlocasul libian Al Musrati, dar chiar si fara el, ofensiva portugheza ii va include pe Bruma, Ricardo Horta sau Alvaro Djalo, sprijiniti de excelentii mijlocasi Pizzi si Abel Ruiz.Cei 5 au marcat cele 12 goluri in cele 5 meciuri oficiale din acest sezon.

* In partida din tur, Braga a avut 12 suturi la poarta, dintre care 5 cadrate si 5 cornere.

* Braga a marcat mereu in ultimele 6 deplasari cu echipele din Grecia.


PARIUL pentru PANATHINAIKOS - BRAGA este Braga va avea Peste 2,5 suturi pe poarta Braga inscrie Peste 0,5 goluri, Braga va avea Peste 2 5 cornere - cota 1.95 ( in SuperPariuri)


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Panathinaikos vs Braga
Pronostic:
Braga va avea Peste 2,5 suturi pe poarta Braga inscrie Peste 0,5 goluri, Braga va avea Peste 2 5 cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 6.65
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro