Ponturi Pariuri Fotbal Unirea Dej vs CSA Steaua

UNIBET

Meciurile de calificare din Cupa României continuă și miercuri, iar una dintre aceste partide ne-a făcut cu ochiul pentru biletul de azi.

CSA Steaua se deplasează, din nou, pe terenul celor de la Unirea Dej, asta după ce adversarele de acum și-au consumat, recent, și duelul din campionat.

cota2.ro

În urmă cu 10 zile, Steaua a făcut spectacol la Dej! Profitând de schimbările masive de lot de la Unirea Dej, echipa lui Daniel Oprița s-a dezlănțuit și a câștigat cu 6-2.

De altfel, mai toate duelurile dintre Unirea și CSA s-au încheiat cu goluri:

  • Înainte de acest 6-2, din actuala stagiune, în campionatul trecut cele două echipe s-au întâlnit de 3 ori: de 2 ori s-a impus CSA Steaua, 3-0 și 2-0, de fiecare dată pe teren propriu, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate, 1-1, la Dej.

Înaintea duelului direct, cele două echipe par că vin după momente diferite petrecute în Liga a 2-a! CSA Steaua s-a împiedicat, acasă, de CSM Alexandria, scor 1-1, în timp ce Unirea Dej a câștigat pe terenul celor de la CSM Slatina, scor 1-2.

După 4 runde jucate în eșalonul secund, Unirea Dej ocupă locul 10, cu 6 puncte, în timp ce CSA Steaua, deși are tot 6 puncte, se află pe locul 6!

  • 9 goluri au înscris roș-albaștrii în primele 4 etape - cel mai bun atac, alături de Chiajna;
  • 5 goluri marcate au cei de la Unirea Dej în primele 4 etape.

În turul precedent, Steaua a trecut la limită de Dunărea Călărași, 1-0, în timp ce Unirea Dej a bifat un meci spectaculos cu Unirea Ungheni, victorie cu 3-2.

Fără drept de promovare și în acest an, ”militarii” au ca obiectiv participarea în faza grupelor din Cupa României, așa că Oprița nu va menaja fotbaliști și va evoluat cu echipa de bază.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Unirea Dej vs CSA Steaua
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro