Ponturi Pariuri Fotbal PSV Eindhoven vs Glasgow Rangers

Superbet

In aceasta seara vom afla ultimele participante in grupele Ligii Campionilor, iar noi va propunem o cota 2,35 la Superbet pentru un singur meci (o gasiti in SuperPariuri).


cota2.ro

PSV - GLASGOW RANGERS (ora 22:00)


* Returul din Olanda pleaca de la 2-2, la fel ca anul trecut, cand cele doua s-au intalnit in aceeasi faza a competitiei, iar Rangers a fost cea care a mers mai departe, castigand cu 1-0 la Eindhoven.

* PSV nu a jucat in campionat in weekend, in timp ce Rangers a castigat cu 2-0 la Ross County, dar antrenorul Michael Beale a odihnit multi titulari pentru jocul de azi.

* Scotienii au eliminat-o pe Servette Geneva in turul anterior (2-1 si 1-1), au primit gol in 5 din cele 7 jocuri oficiale de pana acum si doar intr-unul nu au inscris.

* Olandezii s-au distrat cu Sturm Graz in turul precedent (3-1 si 4-1), au marcat in fiecare din cele 6 partide oficiale si au primit gol in 4 dintre acestea.

* Atacul lui PSV va fi condus de experimentatul Luuk de Jong, secondat de marocanul Saibari, in timp ce Rangers va miza pe tripleta formata din Matondo, Simba si Danilo

* In tur raportul cornerelor a fost 5-10.


PARIUL pentru PSV - GLASGOW RANGERS este Ambele echipe marcheaza, Ambele echipe vor avea cate 2 5 cornere - cota 2,35 (in SuperPariuri)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
PSV Eindhoven vs Glasgow Rangers
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza, Ambele echipe vor avea cate 2 5 cornere
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: 9.45
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro