Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

Superbet

Avem din nou emoții pentru echipele românești care au mai rămas angrenate în meciuri de cupe europene! Farul și Sepsi sunt la un meci distanță de grupele UEFA Conference League, dar duelurile retur se anunță extrem de grele.

Farul e favorită pentru returul din Finlanda, cu HJK, în timp ce Sepsi are nevoie de multă șansă pentru a o lăsa acasă pe Bodo/Glimt.

cota2.ro

HJK HELSINKI - FARUL (19:00) - După succesul cu 2-1 obținut la Ovidiu, Farul e favorită la calificare, dar agențiile de pariuri nu văd deloc ușor duelul cu HJK, de la Helsinki. Finlandezii au prima șansă, la nivel de cote, pentru duelul de azi, cu valori cuprinse între 2,10 și 2,25. Un succes al ”marinarilor” este cotat în zona lui 3,35.

Ambele formații au avut meciuri de campionat și s-au descurcat excelent:

  • HJK a câștigat cu 3-1 în deplasarea de la Oulu și se află pe locul 1 în Finlanda, cu 1 punct peste KuPS;
  • Farul n-a găsit înțelegere pentru a amâna meciul cu Universitatea Craiova, dar decizia s-a întors ca un bumerang împotriva oltenilor. Farul a jucat excelent și s-a impus cu 2-0:
  • Farul are 11 meciuri la rând în care s-au marcat minimum 2 reușite;
  • Înainte de a da piept cu HJK Helsinki, Farul a eliminat-o, cu dublă victorie (2-0 și 3-0) pe Flora Tallinn.

BODO/GLIMT - SEPSI (19:00) - După 2-2 în tur, șansele, în teorie, ar fi egale pentru calificare, doar că norvegienii au arătat că sunt îndreptățiți să spere mai mult la grupele din Conference League.

Bodo/Glimt a dominat duelul de la Sfântu Gheorghe, acolo unde Sepsi a punctat din două lovituri de la 11 metri. Totuși, covăsnenii au avut șansa să câștige la ultima fază a meciului, dar Ștefănescu n-a reușit să înscrie dintr-o poziție excelentă.

  • Atât Bodo/Glimt cât și Sepsi și-au amânat meciurile din campionat în weekend, pentru a putea pregăti mai bine partida de azi;
  • În 2023, Bodo/Glimt a pierdut un singur meci pe teren propriu: 0-2 cu Tromso, în campionat! După 19 etape, Bodo/Glimt e lider în Norvegia, cu 44 de puncte, la egalitate cu Viking, principala contracandidată la titlu în acest sezon.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
HJK Helsinki vs Farul
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.31
Bodo/Glimt vs Sepsi
Pronostic:
Prima repriză: 1
Cota
1.70
Cota finala: 2.23
Profit: 12.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro