Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.70

UNIBET

După biletul câștigător bifat joi, azi e timpul să revenim la meciuri din competițiile interne și, evident, targetul va fi să legăm o nouă zi de profit.

Dacă două meciuri am pus pe biletul de ieri, atunci păstrăm rețeta și azi, doar că schimbăm puțin zona de pariat. Alegem doi soliști, unul pe gazde și altul pe oaspeți!

cota2.ro

RAPID - DINAMO (21:30) - După 7 etape disputate, un lucru e clar despre nou-promovata Dinamo: n-are prea mari resurse să se bată cu echipele serioase, dar câștigă puncte importante cu formațiile mici din SuperLigă.

În primele 3 runde, când a întâlnit echipe de playoff, Dinamo a bifat 3 înfrângeri la rând! Abia apoi au început ”câinii” lui Burcă să adune puncte, când adversari au început să fie U Cluj, Botoșani, Voluntari sau Petrolul.

De cealaltă parte, Rapid a oprit hemoragia rezultatelor proaste și respiră după două succese foarte importante: 3-1 cu Farul și 5-3 cu FCU Craiova. Cu adversari atât de slabi în apărare, Rapid și-a reglat golaverajul, ba chiar are acum cel mai tare atac din SuperLigă, cu 14 goluri înscrise în 7 etape!

  • Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în prima ligă în sezonul 2021/2022, iar Rapid iese pe plus: două remize, ambele 1-1, și un succes, 3-1, la ultimul joc cu giuleștenii în postura de gazde.

LUTON - WEST HAM (22:00) - În mod ciudat, un duel care pare mult mai dezechilibrat decât Rapid - Dinamo primește o cotă mult mai mare pentru solist. West Ham, echipă care a început excelent, merge pe terenul lui Luton, echipă care pare că va sta doar un an în Premier League.

Gazdele și-au amenajat micuța arenă din Luton pentru a putea găzdui un meci de Premier League, asta după ce echipa a bifat două meciuri în deplasare: 1-4 cu Brighton și 0-3 cu Chelsea.

West Ham a avut un sezon trecut catastrofal în campionat, dar terminat cu succes european: finala de Conference League câștigată! ”Ciocănarii” au pornit excelent acum, 7 puncte în 3 etape: succese cu Chelsea, 3-1, și Brighton, 3-1, și remiză în deplasarea de la Bournemouth, 1-1.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Luton vs West Ham
Pronostic:
2
Cota
1.80
Rapid vs Dinamo
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.70
Profit: 17.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro