Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Universitatea Craiova

BETANO

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc în derby-ul etapei a 8-a din SuperLigă, iar duelul direct ar putea schimba liderul din campionat. Sau, dimpotrivă, să-i distanțeze pe roș-albaștri.

Înainte de confruntarea din Ghencea, FCSB a disputat 6 meciuri și ocupă prima poziție, cu 15 puncte. De cealaltă parte, Craiova are 7 partide jucate și a strâns 14 puncte.

cota2.ro

Un lucru extrem de interesant: ambele echipe vin după o etapă în care au pierdut!

  • FCSB a pierdut la Arad, cu UTA, scor 1-2, un joc unde nu doar cele 3 puncte au fost ratate! Chiricheș (accidentat), Pantea și Florinel Coman (eliminați) au pus umărul la seara de coșmar a bucureștenilor;
  • Universitatea Craiova s-a opus amânării meciului cu Farul, iar oltenii au tras lozul total necâștigător! Craiova a pierdut cu 0-2 la Ovidiu, după un joc foarte slab.

A fost prima înfrângere stagională atât pentru FCSB cât și pentru Universitatea Craiova. Roș-albaștrii aveau procentaj maximum după 5 runde, în timp ce oltenii bifaseră 4 succese și 2 remize în primele 6 jocuri din acest sezon.

FCSB a câștigat ultimul meci direct cu Universitatea Craiova, chiar pe Oblemenco, scor 2-1, dar roș-albaștrii au probleme mari cu oltenii pe teren propriu.

  • Din 2021 n-a mai câștigat FCSB cu Craiova din postura de gazdă: scor 4-1;
  • Ultimele 2 dueluri directe de pe Arena Națională s-au terminat la fel: două remize de 1-1.

Partida va fi condusă la centru de Adrian Cojocaru, iar pe Ghencea se anunță minimum 20.000 de spectatori

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro