Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

FC BOTOSANI - HERMANNSTADT

Moldovenii nu au inceput deloc bine noul sezon, ocupand in acest moment penultimul loc, la egalitate de puncte cu rivalii de la Politehnica Iasi. La carma echipei a fost instalat Dan Alexa, antrenor care nu a mai antrenat o echipa din Superliga in ultimii 4 ani. Botosani a marcat de doua ori in succesul din Cupa Romaniei contra celor de la Mioveni, insa problemele din ofensiva sunt destul de mari, avand in vedere ca in ultimele 4 meciuri de campionat au marcat o singura data. Nici sibienii au au excelat la capitolul ”puncte obtinute”, in acest debut de sezon, insa ofensiva lui Maldarasanu a dat, de multe ori, semne de viata. 

Pontul meu pentru meciul FC Botosani - Hermannstadt este ”Daniel Paraschiv va juca mai multe minute decat Sekou Camara”, la o cota de 1.50, disponibila in rubrica ”SPECIALE SUPERLIGA - DUEL JUCATORI” de la Superbet. 

cota2.ro

De la inceputul anului, Camara a evoluat extrem de putin pentru FC Botosani, acesta bifand 90 de minute doar in jocul cu Dinamo. Chiar daca Roman a parasit echipa, pe acel post mai pot evolua Drole, Oliunga sau chiar Mouaddib. Cu CFR, Camara a jucat doar 45 de minute, fiind schimbat cu Drole la pauza. Nu cred ca Alexa il va folosi mai mult pe fotbalistul originar din Guinea, tinand cont ca nu prea a impresionat de cand a venit in Romania. De partea cealalta, Paraschiv e o piesa importanta in ofensiva oaspetilor, iar Maldarasanu il foloseste, in medie, minim 80 de minute per meci. 

SEPSI OSK - UTA ARAD

Sepsi vine dupa infrangerea cu Bodo Glimt, din Play-Off-ul UEFA Conference League, acolo unde a reusit sa faca o figura destul de frumoasa. Elevii lui ”Ciobi” se pot axa acum pe campionat si ma astept ca in aceasta seara sa faca un meci bun, atat din punct de vedere ofensiv, cat si din punct de vedere defensiv. UTA a castigat partida cu FCSB, insa a facut-o in conditii speciale, dupa cateva faze de arbitraj cu foarte multe semne de intrebare. In ultimul joc direct, ”covasnenii” s-au impus cu scorul de 4-1, chiar la Arad, dupa reusitele semnate de Matei, Stefanescu, Tudorie si Paun. UTA a aratat prost pe teren strain, unde a reusit doar un egal extrem de norocos, contra Otelului.

Pontul meu pentru meciul Sepsi OSK - UTA Arad este ”Sepsi OSK castiga minim o repriza”, la o cota de 1.42, disponibila pe Superbet.

E debut de sezon si imi e greu sa cred ca Sepsi va acuza oboseala astazi, chiar daca au jucat 120 de minute in meciul de joi. UTA nu-l va avea pe banca pe Mircea Rednic, dupa ce acesta a fost oferat de urgenta dupa ce a suferit un infarct in urma jocului cu FCSB. Sepsi e o formatie mult mai valoroasa si am mare incredere ca azi se pot impune si vor pastra toate punctele. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Botosani vs Hermannstadt
Pronostic:
Daniel Paraschiv va juca mai multe minute decat Sekou Camara
Cota
1.00
Sepsi OSK vs UTA Arad
Pronostic:
Sepsi OSK castiga minim o repriza
Cota
1.42
Cota finala: 1.42
Profit: 4.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro