Ponturi Pariuri Fotbal Sonderjyske vs Velje

BETANO

Cum campionatele puternice sunt întrerupte, iar meciurile echipelor naționale debutează abia de joi, pentru biletul de miercuri ne concentrăm pe Cupa Danemarcei.

Chiar dacă vorbim despre o fază de început de competiție, au intrat în scenă echipele cunoscute și ne putem face o idee destul de bună despre câteva jocuri.

cota2.ro

Noi am ales confruntarea dintre Sonderjyske și Velje, două echipe obișnuite să aibă contact și cu prima ligă. În acest moment, doar Velje e pe prima treaptă a fotbalului danez, în timp ce Sonderyske se află în divizia secundă.

În ultimele 2 sezoane, cele două rivale de azi au fost colege în liga secundă:

  • 2 succese pentru Vejle (2-1 și 1-0), 1 remiză (1-1) și 1 succes pentru Sonderjyske (2-1) - așa arată partidele din 2022 și 2023 între Sonderjyske și Vejle, cu avantaj pentru fosta echipă a lui Costel Gâlcă.

Înainte de confruntarea din Cupă, Vejle s-a impus în deplasarea de la Odense, scor 2-1, și a părăsit ultimul loc din SuperLiga daneză! Până la acest succes, Vejle bifase 6 înfrângeri consecutive în primele 6 etape.

De cealaltă parte, Sonderjyske abordează duelul de cupă după o remiză obținută tot pe teren străin, 2-2 la Hillerod. Gazdele au avut 2-0, dar Sonderjyske a salvat un punct grație unui autogol venit în minutul 90.

În acest sezon, Sonderjyske și-a anunțat clar intențiile de promovare în prima ligă! Locul 2, după 8 etape, cu 17 puncte, la doar 3 lungimi în spatele liderului Aalborg.

  • 22 de goluri a marcat Sonderjyske în primele 8 etape din acest sezon - cel mai bun atac din liga a 2-a;
  • 7 goluri a marcat Vejle în primele 7 etape, medie de 1 gol înscris pe meci, asta chiar dacă echipa a pierdut 6 dintre cele 7 meciuri ale noului sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sonderjyske vs Velje
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro