Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Grecia

BETFAIR SPORTSBOOK

OLANDA - GRECIA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Philips Stadion” din Eindhoven, Olanda primeste vizita Greciei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5, din grupa B a preliminariilor UEFA EURO 2024.

Olanda a inceput aceasta grupa cu o infrangere usturatoare in fata Frantei, scor 0-4, insa a reusit sa-si revina rapid si sa se impuna la scor de ”forfeit”, in fata modestei nationale a Gibraltarului. Un lucru extrem de important de mentionat, este acela ca selectionata lui Koeman a disputat doar doua meciuri in aceasta grupa deoarece a participat la ”Final Four-ul” din UEFA Nations League, acolo unde a cedat atat in semifinale, contra Croatiei, cat si in finala mica, contra Italiei. De partea cealalta, Grecia a inceput perfect grupa de calficare la Campionatul European, cu doua victorii in fata Gibraltarului (3-0), respectiv Irlandei (2-1). Formatia antrenata de Gustavo Poyet a cedat insa in urmatoarea runda cand a intalnit selectionata Frantei, chiar la Paris. ”Cocosul galic” s-a impus insa doar cu 1-0, dupa un gol reusit de Mbappe, din lovitura de la 11 metri. In ultimii 43 de ani, cele doua nationale s-au intalnit doar de 8 ori, iar ”portocala mecanica” conduce cu scorul de 5-2 la numarul de victorii. Ultima confruntare dintre Olanda si Grecia dateaza din septembrie 2016, mai precis de la un joc amical disputat tot pe ”Philips Stadion” si incheiat cu victoria grecilor, scor 2-1.

cota2.ro

Pariul meu pentru meciul Olanda - Grecia este ”Anastasios Bakasetas are minim doua suturi in meci + Grecia primeste minim un cartonas”, la o cota de 1.93, disponibila pe Betfair Sportsbook.

  • Numai putin de 14 suturi a expediat Anastasios Bakasetas spre poarta adversa, in cele trei jocuri ale Greciei disputate in aceste preliminarii;
  • Grecia este una dintre cele mai dure echipe din aceste preliminarii! Acestia au incasat numai putin de 9 cartonase galbene si un cartonas rosu in primele 3 jocuri;
  • Anastasios Bakasetas este un mijlocas ofensiv, de picior stang, care exceleaza la foarte multe capitole precum: dribling, control al mingii, suturi de la distanta, viziune, fizic si forta.
  • Anastasios Bakasetas e principalul executant de lovituri libere si lovituri de la 11 metri, din selectionata Greciei;
  • Anastasios Bakasetas e unul dintre cei mai periculosi jucatori din lotul lui Trabzonspor, acesta avand o medie de 2.6 ocazii de gol per meci in acest debut de sezon din Super Lig.

Olanda (4-2-3-1): Noppert - Dumfries, Geertruida, Van Dijk, Ake - Wieffer, De Jong - Malen, Gakpo, Lang - Weghorst

Grecia (4-2-3-1): Vlachodimos - Baldock, Tzavellas, Chatzidiakos, Tsimikas - Siopis, Kourbelis - Masouras, Bakasetas, Mantalos - Giakoumakis

Grecia e o echipa mult mai valoroasa decat o arata cotele si sunt absolut convins ca Olanda va avea foarte multe probleme in aceasta seara. Gazdele au cativa jucatori de atac absolut fantastici, insa problemele de lot sunt destul de importante, deoarece Koeman nu se va putea baza in aceasta seara pe serviciile lui Depay, Bergwijn, Malacia, Brobbey, Gravenberch, Bijlow, Botman si Timber. Oaspetii nu-l vor avea la dispozitie pe Mavropanos, noul jucator al celor de la West Ham United, insa pe postul de fundas, selectionerul Gustavo Poyet are foarte multe variante interesante. Nu ma astept in niciun caz la un monolog al ”portocalei mecanice”, ba din contra, cred ca oaspetii vor crea probleme, in special cu suturi din afara suprafetei de pedeapsa, acolo unde Bakasetas este real pericol. Deasemenea, nu cred ca vor lipsi faulturile dure, tinand cont ca intre cele doua nationale se va da lupta pentru locul secund. Chiar daca la centru e Michel Oliver, ma astept ca acesta sa scoata cel putin 3-4 avertismente in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Olanda vs Grecia
Pronostic:
Anastasios Bakasetas are minim doua suturi in meci + Grecia primeste minim un cartonas
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro