Ponturi Pariuri Fotbal România vs Israel

BETANO

România - Israel se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru runda a 5-a din preliminariile pentru EURO 2024!

În acest moment, România stă excelent în grupa de calificare, iar un rezultat pozitiv în fața Israelului i-ar duce pe ”tricolori” și mai aproape de turneul final din Germania.

cota2.ro

După 4 meciuri, Grupa I este condusă de Elveția, cu 10 puncte, în timp ce România ocupă locul secund, cu 8 puncte. Primele două poziții obțin calificarea la EURO 2024.

Israel se află pe poziția a 3-a, cu 7 puncte, în timp ce Belarus și Kosovo, ambele cu câte 3 puncte, împart locurile 4, respectiv 5. Ierarhia e închisă de Andorra, cu un singur punct.

România vine după două remize la acest meci, dar ultima este extrem de importantă. Selecționata lui Edi Iordănescu a smuls o remiză nesperată în Elveția, scor 2-2, cu două goluri înscrise de Mihăilă, în final de meci.

De cealaltă parte, Israel vine după două victorii, cu Belarus și Andorra, care au mai echilibrat începutul modest de preliminarii al adversarei noastre de azi.

  • Cele două naționale s-au întâlnit recent într-o partidă amicală! În martie 2022, Israel și România terminau la egalitate, 2-2, un test jucat la Netanya;
  • 6 șuturi pe poartă au avut atunci israelienii, în timp ce românii au cadrat doar de 3 ori;
  • Cicâldău și Man au punctat pentru 2-0, dar gazdele au revenit prin dubla lui Dabbur.

Pentru că partida de pe Arena Națională are o miză uriașă pentru ambele naționale, ne așteptăm ca duelul să fie unul extrem de încins.

  • 13 faulturi a făcut România la singurul meci din aceste preliminarii jucat pe teren propriu: victorie cu Belarus 2-1;
  • Pe teren străin, ”tricolorii” lui Edi Iordănescu nu abordează la fel de curajos duelurile și preferă să se apere foarte jos, ceea ce înseamnă că nu se pot produce multe faulturi;
  • În meciurile de acasă, profitând și de susținerea publicului, dinamica de la echipa națională se schimbă! Se face pressing, se intră mai dur și se încearcă recuperarea rapidă a balonului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
România vs Israel
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi România
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro