Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.89

Superbet

Chiar dacă ziua de sâmbătă n-a fost foarte bună pentru echipa națională a României, ne bucurăm că ”tricolorii” nu ne-au lăsat pariul la greu și au faultat suficient pentru un bilet câștigător.

Azi lăsăm deoparte faulturile, dar suntem tot în zona pariurilor speciale pentru un bilet format din două meciuri.

cota2.ro

FINLANDA - DANEMARCA (19:00) - Ziua o începem cu atenție sporită în Grupa H, acolo unde Finlanda, Danemarca, Slovacia și Kazahstan duc o luptă extrem de strânsă pentru calificare.

În acest moment, Finlanda e prima, cu 12 puncte, Danemarca și Slovenia au câte 10 puncte, în timp ce kazacii au 9 puncte.

În partida tur, Danemarca nu i-a dat nicio șansă Finlandei. Danezii s-au impus cu 3-1 și au provocat prima și ultima înfrângere din aceste preliminarii pentru nordici. Vorbim despre două echipe care au câte 11 goluri marcate în cele 5 meciuri de până acum, așadar o medie ce depășește două reușite/partidă. Naționale orientate către ofensivă, dar care stau bine și la nivel de apărări: 3 goluri a încasat Finlanda, 5 goluri a primit Danemarca.

  • 9 cornere au fost în meciul tur: 7 pentru gazde, 2 pentru finlandezi;
  • 13 cornere s-au înregistrat la ultimul meci al Finlandei, succes cu Kazahstan;
  • 19-0 a fost raportul cornerelor în ultimul joc al Danemarcei, victorie cu 4-0 în fața reprezentativei din San Marino.

IRLANDA - OLANDA (21:45) - Pentru că Franța a ”mitraliat” tot ce i-a ieșit în cale și a ocupat deja prima poziție din grupă, Olanda, Grecia și Irlanda se vor lupta pentru locul doi din grupa B.

În acest moment, Olanda are 3 meciuri jucate și a strâns 6 puncte, în timp ce Grecia are tot 6 puncte, dar obținute din 4 partide. Irlandezii au 3 puncte din primele 4 etape.

Practic va fi un meci de totul sau nimic pentru irlandezi, care vor fi out din calculele calificării în cazul în care vor pierde confruntarea de azi, de la Dublin.

  • Olanda a început catastrofal preliminariile, eșec 0-4 cu Franța, dar și-a revenit rapid: victorii cu Gibraltar și Grecia, ambele la scor de neprezentare, 3-0;
  • Irlanda vine după eșecul din Franța, 0-2, o partidă în care britanicii au pus prea puține probleme unui adversar mult prea valoros;
  • Cele două naționale nu s-au mai întâlnit din 2016, când o partidă amicală se terminat 1-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Finlanda vs Danemarca
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.75
Irlanda vs Olanda
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.65
Cota finala: 2.89
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro