Ponturi Pariuri Fotbal Kazahstan vs Irlanda de Nord

Superbet

Kazahstan și Irlanda de Nord se înfruntă astăzi, de la ora 16:00, în runda cu numărul 6 a grupei H de calificare la Campionatul European de fotbal din 2024. 

Naționala din Kazahstan, una cu o Federație puternică financiar, nu a fost niciodată mai aproape de calificarea la un turneu final. Echipa pregătită de Magomed Adiyev are 9 puncte după primele 5 runde. E la 3 puncte în spatele liderului Finlanda și la o singură lungime distanță de poziția secundă, împărțită pentru moment de Danemarca și Slovenia. Lotul conține și câțiva fotbaliști care evoluează în afara competiției interne, cum ar fi fundașul central Nuraly Alip, de la Zenit, sau mijlocașul ofensiv Bakhtiyor Zaynutdinov, de la Besiktas. Un mare avantaj pe care kazahii îl au când joacă acasă este distanța. Irlanda de Nord a trebuit să zboare peste 6.500 de kilometri pentru a ajunge la Astana, locul disputării partidei de astăzi. Nord-irlandezii au dat peste o climă total diferită, se anunță 16 grade la ora jocului, și au sunt nevoiți să se adapteze unei diferențe de fus orar de 5 ore. 

cota2.ro

Irlanda de Nord este o națională de studiat. Deși are câțiva fotbaliști decenți, prin ligile inferioare engleze, rezultatele sunt unele dezastruoase în perioada recentă. În actuala campanie de calificare a strâns doar 3 puncte în primele 5 partide, o victorie chinuită, 2-0, în fața modestei reprezentative din San Marino. Jocul nord-irlandezilor este unul greoi, foarte fizic, bazat în special pe specularea fazelor fixe. 

Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului Kazahstan - Irlanda de Nord:

• Kazahstan a câștigat meciul direct din turul aceste campanii, 1-0 chiar la Belfast. Irlanda de Nord a reușit să expedieze doar un șut pe poartă în acea partidă

• 8-5 este golaverajul Kazahstanului în actualele preliminarii. Irlanda de Nord a marcat 4 goluri și a încasat 7

• Kazahstan a câștigat 4 din ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu

• Irlanda de Nord are o singură victorie în precedentele 6 deplasări, cea din San Marino

• 22 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Kazahstan în actuala campanie de calificare. Irlanda de Nord stă mai prost, 18 execuții cadrate

• naționala din Kazahstan este cea mai agresivă din preliminariile EURO 2024, indiferent de grupă. Este o agresivitate pozitivă. Cele 72 de faulturi au tras doar 11 cartonașe galbene.

Cota pentru Kazahstan DNB (Victorie Fără Egal) este @1.95. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Kazahstan vs Irlanda de Nord
Pronostic:
Kazahstan Draw No Bet
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro