Ponturi Pariuri Fotbal Scoția vs Anglia

BETFAIR EXCHANGE

Scoția și Anglia se înfruntă într-un meci amical istoric, astăzi, de la ora 21:45, pe Hampden Park din Glasgow. Pe 30 noiembrie 1872, în fața a 4.000 de spectatori, pe Hamilton Crescent, naționalele Scoției și Angliei disputau primul meci de fotbal recunoscut în mod oficial de FIFA. Se încheia 0-0. Astăzi, cele două națiuni marchează trecerea a 150 de ani de la acel moment cu un amical de gală.

Pe scoțieni, evenimentul îi prinde în cel mai bun moment al ultimului deceniu. Au victorii pe linie în grupa de calificare la EURO 2024, 5 din 5, deși tragerea la sorți a fost extrem de complicată, adversare fiind Spania, Norvegia, Georgia și Cipru. Nimic nu este însă întâmplător. Scoția are o generație de excepție, un nucleu format din staruri de Premier League, precum Andrew Robertson (Liverpool), John McGinn (Aston Villa), Scott McTominay (Manchester United), Billy Gilmour (Brighton) sau Aaron Hickey (Brentford). 

cota2.ro

Nici Anglia, naționala cu cel mai bine cotat lot din lume, potrivit Transfermarkt, nu are emoții în privința calificării la turneul final organizat anul viitor în Germania. Conduce grupa C preliminară, 13 puncte în 5 runde. Singurul egal a fost înregistrat chiar în urmă cu 3 zile, 1-1 contra Ucrainei. A fost o partidă specială pentru Walker. Fundașul lui Manchester City a spart gheața în tricoul primei reprezentative. Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a dat de înțeles că urmează un meci cu garda jos, un spectacol pentru fani: „Va fi ceva frumos, cunosc mulți dintre jucătorii scoțieni, unii mi-au fost elevi. Va fi ceva fabulos”. 

Cele mai interesante informații și statistici înaintea meciului aniversar Scoția - Anglia: 

• cel mai recent meci direct dintre Scoția și Anglia s-a disputat în iunie 2021, în grupele Campionatului European. S-a încheiat la egalitate, 0-0

• ultimul meci direct disputat pe terenul Scoției datează din iunie 2017, în preliminariile Campionatului Mondial. S-a jucat chiar pe Hampden Park, arena de astăzi, și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2

• Harry Kane, golgeterul all-time al naționalei Angliei, marca și în remiza din 2017

• Scoția a marcat în ultimele 11 meciuri disputate pe teren propriu

• Anglia are al 2-lea cel mai bun atac în actualele preliminarii pentru EURO 2024, 16 goluri înscrise. Și Scoția are o ofensivă tare, 12 goluri înscrise în grupa de calificare 

• 24 de cornere a obținut Scoția în actualele preliminare. Anglia a obținut 22 de lovituri de la colțul terenului

• Scoția și Anglia s-au înfruntat de 115 ori. 26 dintre partide s-au încheiat la egalitate. Englezii au câștigat 48, iar scoțienii 41.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final și ambele formații marchează este @5.30. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Scoția vs Anglia
Pronostic:
X & Ambele marchează
Cota
5.30
Cota finala: 5.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro