Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETANO

Roda Kerkrade și SC Telstar se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 6 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. Roda Kerkrade este un club obișnuit cu prezența în prima divizie, petrecând acolo 20 din ultimele 26 de sezoane. Din 2018 încearcă revenirea în Eredivisie. N-a avut niciodată un start mai bun de campanie ca acum. Formația din Kerkrade este lider după primele 5 etape, cu 12 puncte. Meritul este în mare măsură al managerului instalat în vară, Bas Sibum. Roda își joacă meciurile de pe teren propriu pe arena Parkstad Limburg Stadion, una cu aproape 20.000 de locuri, având unii dintre cei mai fanatici fani din Olanda. 

Telstar n-a mai evoluat în prima ligă a Olandei din sezonul 1977/1978, iar condițiile din acest moment nu îi permit să viseze curând la o revenire. Clubul are un buget total de 2.6 milioane de euro, aici intrând și investițiile în academie. În aceste condiții, antrenorul Mike Snoei își poate propune un singur obiectiv real, salvarea de la retrogradare. Startul de campionat este problematic, înfrângeri pe linie în primele 5 etape.

cota2.ro

• 12 goluri a marcat Roda în primele 5 etape, a 2-a cea mai bună ofensivă din Eerste Divisie

• Telstar a încasat 10 goluri, a 2-a cea mai slabă defensivă

• Roda și Telstar s-au înfruntat de 11 ori în meciuri oficiale. De fiecare dată s-au marcat peste 1.5 goluri

• precedentele 7 dispute directe au fost GG

• 6 șuturi pe poartă/meci a expediat Roda în acest debut de sezon. Telstar are o medie de doar 3.8 execuții cadrate/partidă.

Pe Betano, cota pentru 1X și peste 1.5 goluri în meci este @1.47.

----------------------------------------

SC Paberborn și SV Wehen sunt adversare astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 6 a ligii secunde din Germania. Paderborn nu este un club de prim-plan în fotbalul german. A promovat pentru prima dată în Bundesliga în anul 2014, fiind considerată una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției. A urmat o prăbușire totală, în 2016 evitând retrogradarea în liga a 4-a datorită problemelor financiare avute de o rivală. Ciudățeniile au continuat, iar în 2020 a ajuns iar în Bundesliga. A picat imediat, iar anul trecut s-a implicat în lupta pentru play-off-ul din liga secundă, o clasare pe locul 6. În vară au pierdut câteva piese importante, inclusiv liderul din fața defensivei, pe Ron Schallenberg. Rezultatele nu sunt cele dorite, 4 puncte în 5 runde. Gazdele se bazează pe sprijinul a 11.000 de spectatori, iar managerul Lukas Kwasniok a transmis că are tot lotul la dispoziție și a făcut o promisiune: „Veți vedea un joc ofensiv și entuziasmant!”. 

SV Wehen Wiesbaden este nou-promovată în al 2-lea eșalon. Un club micuț, nevoit să vândă constant fotbaliștii care se evidențiază, dar cu ochi buni la tineri și cu relații bune cu formațiile de top, de unde obțin împrumuturi interesante, cum e cazul lui Hyun-ju Lee, mijlocașul ofensiv adus de la Bayern în vară. Oaspeții de astăzi au început ceva mai bine campionatul, 8 puncte și un meritoriu loc 8. 

• cel mai recent meci direct a fost un amical din octombrie 2019, scor 3-3

• în pauza provocată de meciurile internaționale din ultima săptămână, Wehen a disputat două amicale spectaculoase: victorie 6-1 cu RW Walldorf și eșec 1-3 contra lui Frankfurt

• 11 goluri a încasat Padeborn în primele 5 etape. Precedentele 4 partide de campionat au fost GG

• Wehen a marcat în toate meciurile oficiale din acest sezon

• Wehen este printre cele mai eficiente formații din liga secundă germană. 35% dintre șuturile expediate pe poartă au devenit goluri.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.36. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Roda vs Telstar
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.47
Paderborn vs Wehen Wiesbaden
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro