Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Brighton

BETFAIR EXCHANGE

MANCHESTER UNITED - BRIGHTON

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:00, pe ”Old Trafford”, Manchester United primeste vizita celor de la Brighton, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5, din Premier League.

Manchester United a bifat doua succes si doua infrangeri in acest debut de sezon, trupa lui Ten Hag aratand extrem de vulnerabila in jocurile cu echipele puternice, aici avand ca reper partidele pierdute la minim doua goluri diferenta contra celor de la Tottenham, respectiv Arsenal. Brighton vine dupa victoria cu Newcastle, scor 3-1, asta dupa ce in urma cu doua etape a pierdut surprinzator cu West Ham, scor 1-3, dupa ce si-a creat numai putin de 26 de ocazii de gol. Trupa lui De Zerbi a marcat de cel putin trei ori in partidele in care a obtinut maximum de puncte si se anunta a fi o nuca extrem de tare si in actualul sezon. Surprinzator sau nu, ”pescarusii” s-au impus in ultimele trei partide de campionat contra ”diavolilor” si chiar daca pornesc usor cu sansa a doua in acest meci, am incredere ca pot obtine ceva din acest meci. La United sunt ceva probleme interne dupa ce Sancho a fost scos din lot dupa un mesaj postat la adresa antrenorului, dar sunt si probleme care afecteaza imaginea acestuia, dupa ce Antony a fost acuzat de violenta domestica.

cota2.ro

Pontul meu pentru meciul Manchester United - Brighton este ”Kauro Mitoma 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betfair Exchange.

  • Brighton este cea mai ofensiva echipa din Premier League, cu numai putin de 12 goluri marcate in primele 4 etape;
  • Brighton este echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol create per meci (20.8) si echipa cu cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci (9.0);
  • In ultimul meci direct dintre Manchester United si Brighton, Kauro Mitoma a avut numai putin de 5 suturi spre poarta ”diavolilor”, dintre care a cadrat doua;
  • Kauro Mitoma este un jucator cu un dribling foarte bun in regim de viteza, ii place sa intre cu mingea la picior spre interior si cauta deseori sutul de la distanta;
  • Kauro Mitoma a livrat cel putin o pasa decisiva in trei din cele patru meciuri ale lui Brighton din acest sezon, are o medie de 2.0 ocazii de gol per meci si a reusit sa si marcheze un gol.

Manchester United (4-2-3-1): Onana - Dalot, Martinez, Lindelof, Wan-Bissaka - Casemiro, McTominay - Rashford, Fernandes, Eriksen - Hojlund

Brighton (4-2-3-1): Verbruggen - Veltman, Webster, Dunk, Estupinan - GroB, Gilmour - March, Pedro, Mitoma - Ferguson

Manchester va avea un meci extrem de dificil in aceasta dupa-amiaza si tare o sa-mi fie mirarea daca vor reusi sa obtina toate punctele. Brighton e o echipa care ataca non-stop, chiar si atunci cand are 2-3 goluri avans pe tabela de marcaj. Sincer, ma astept ca ”pescarusii” sa puna foarte multe probleme, in special in flancul stang, acolo unde Mitoma isi poate face de cap. Majoritatea atacurilor celor de la Brighton se desfasoara pe stanga (38%) si personal cred ca acolo poate fi punctul vulnerabil al gazdelor, tinand cont ca in partea dreapta, Dalot si Martinez fac o treaba ceva mai buna decat cuplul defensiv dintre Bissaka si Lindelof. Am incredere ca japonezul celor de la Brighton il va pune la incercare pe Onana, in aceasta confruntare.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Brighton
Pronostic:
Kauro Mitoma 1+ suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro