Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs FCSB

Superbet

FCSB se întoarce la Ovidiu, locul unde a pierdut titlul în sezonul trecut! De această dată, diferența dintre cele două formații este una destul de mare în clasament, dar asta nu înseamnă că duelul de la malul mării nu va fi unul aprig.

Vom merge ”la sigur” pentru un meci de acest gen din SuperLigă și ne vom focusa pe un pariu special, cu gazdele în prim-plan.

cota2.ro

În acest moment, FCSB conduce ierarhia în prima ligă de la noi, cu 18 puncte strânse în 7 meciuri. Pe poziția a 2-a se află Universitatea Craiova, cu 17 puncte, dar oltenii lui Reghecampf au două meciuri în plus jucate.

De cealaltă parte, campioana României are un start de sezon absolut catastrofal. Elevii lui Hagi au ratat grupele din Conference League, iar în campionat s-au prăbușit total: locul 11, cu 4 înfrângeri în ultimele 5 etape!

  • Înaintea duelului direct, FCSB a pus-o la respect pe Universitatea Craiova, succes clar în Ghencea, scor 3-0;
  • Dincolo, Farul s-a sufocat pe Oblemenco, acolo unde FCU Craiova i-a administrat o corecție incredibilă: 4-0!

După o pauză de două săptămâni, e de așteptat ca Farul să fie măcar mai motivată, dacă nu chiar mai bine pregătită! Constănțenii au nevoie de puncte, dar și de prestații care să-i ajute și la capitolul moral.

Ultimul meci cu FCSB de la Ovidiu a fost excelent pentru Farul, succes cu 3-2 și titlul asigurat! De altfel, ultimele două vizite ale roș-albaștrilor pe terenul lui Farul s-au încheiat rău: 3-2 și 3-1.

  • 17 faulturi a făcut Farul la ultimul meci direct cu FCSB;
  • 13 faulturi a făcut Farul la ultimul meci disputat pe teren propriu, victoria cu Univ. Craiova, scor 2-0;
  • 13 faulturi au suferit jucătorii de la FCSB la ultimul joc disputat în deplasare, la Arad, cu UTA;
  • 14,2 faulturi este media pe care Farul o face din punct de vedere disciplinar la ultimele 5 meciuri contra celor de la FCSB.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul vs FCSB
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Farul
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro