Ponturi Pariuri Tenis Benjamin Bonzi vs Maxime Cressy

UNIBET

Finala turneului Challenger de la Rennes ii aduce fata in fata pe Cressy si Bonzi, iar mai jos aveți pronosticul meu pentru aceasta partida. 

Benjamin Bonzi este un jucător francez aflat pe locul 102 ATP. El a progresat foarte mult in ultimii 2 ani reușind să câștige numai putin de 8 titluri Challenger și să aibă rezultate bune și în circuitul ATP. În 2022 are semifinale la Mallorca pe iarbă și victorii cu Karatsev sau Shapovalov. Preferă suprafețele rapide, servește mulți ași și își pierde greu serviciul. În debutul anului a jucat primele finale ATP din carieră, pierdute la Pune contra lui Griekspoor si la Marseille contra lui Hurkacz, insa apoi a suferit o accidentare care i-a stopat ascensiunea si a coborât mult in clasament. Acum pare in revenire de forma, a atins turul 3 la US Open, iar aici i-a bătut pe Beauge, Onclin, Gasquet si Martineau fără sa piarda set.

cota2.ro

Maxime Cressy este un jucător american de 26 ani, ajuns pe locul 126 ATP. El este in opinia mea cel mai spectaculos jucător din circuit, unul dintre singurii care încă joacă serviciu-vole si un jucător all in pentru care nu există vreo diferență între primul și al doilea serviciu. Meciurile sale sunt presărate cu foarte mulți ași, dar cu și mai multe duble greșeli, fiind lider autoritar la acest capitol în circuit. Cressy preferă suprafețele rapide, în special hardul indoor și iarba, acolo unde își poate pune în valoare arma principală, serviciul, și poate obține multe puncte ușoare. Are titlu la Newport in 2022, an în care a mai jucat alte 2 finale la Melbourne și Eastbourne, iar in luna februarie a acestui an a jucat finala la Montpellier, pierdută contra lui Sinner. De atunci insa forma sa este groaznică si a coborât peste 70 locuri in clasamentul ATP pierzând peste 80% din meciuri. Aici a trecut de Nava, Moutet, Belucci si Barrere, de asemenea fără sa piarda set.

Cei doi au servit foarte bine pe toată durata turneului, aceata fiind principalul lor punct forte si nu vad vreun motiv sa fie altfel in aceasta finala. Suprafața de la Rennes da putine sanse jucătorului la retur, iar când la serviciu sunt jucatori precum Cressy si Bonzi nu vad prea multe break-uri. Cei doi sunt s-au întâlnit anul acesta la Marseille când am avut 32 de Game-uri. Merg cu încredere pe un nou over.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Benjamin Bonzi vs Maxime Cressy
Pronostic:
Peste 24.5 Game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro