Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

BETANO

S-a terminat weekendul, dar etapele de campionat își desfășoară ultimele partide și în ziua de luni, așa cum deja ne-am obișnuit.

Sunt meciuri interesante în Premier League, La Liga, SuperLiga, dar și în campionatele din plan secund! Dintre toate, noi am ales două confruntări care ne pot dubla investiția.

cota2.ro

ODENSE - SILKEBORG (20:00) - Fotbalul românesc are frisoane atunci când vine vorba de fotbalul nordic, dar e bine că nu e cazul de meci din cupele europene și acum. În Danemarca se închide runda cu numărul 8, iar Odense și Silkeborg sunt capabile să ne ofere un joc spectaculos.

După ce a avut emoții cu retrogradarea în sezonul trecut, asta după ce în urmă cu o ediție impresiona în Conference League, Silkeborg s-a regrupat și a început mai bine acum! Fosta adversară a celor de la FCSB e pe locul 4, cu 13 puncte strânse în 7 runde. La 6 puncte distanță de liderul FC Copenhaga, dar și cu un meci mai puțin disputat.

Odense nu se poate lăuda cu un start lansat de campionat, ci mai degrabă cu unul ”gripat”. Gazdele de azi sunt abia pe locul 9, cu 8 puncte, dar o victorie azi le-ar sălta până pe loc de playoff.

  • 13 goluri a marcat Odense în primele 7 meciuri, perioadă în care a încasat 11 goluri;
  • Silkeborg a înscris 11 goluri în 7 etape, iar la nivel de goluri încasate numărăm doar 8;
  • Odense a câștigat 3 dintre ultimele 4 dueluri directe cu Silkeborg;
  • Ambele dueluri directe din 2023 au adus goluri puține, dar acestea s-au jucat în playout, iar presiunea de acolo pare că și-a spus cuvântul;
  • În sezonul trecut, dar în meciurile din campionatul regular, Odense și Silkeborg au oferit două partide de GG: 1-1 și 2-1 pentru Odense.

CFR CLUJ - PETROLUL (21:30) - CFR Cluj își poate relua poziția a 2-a din SuperLigă dacă va reuși s-o învingă pe Petrolul, una dintre revelațiile din actuala stagiune.

Clujenii sunt pe 3 acum, cu 16 puncte, și au fost depășiți de Universitatea Craiova, formație care a ajuns la 17 puncte după succesul la limită cu Sepsi, scor 2-1. Totuși, oltenii au două meciuri în plus față de CFR.

Înainte de deplasarea din Gruia, Petrolul ocupă locul 5, cu 13 puncte, și pare hotărâtă să rămână în zona de playoff în acest sezon. ”Lupii” vin după 5 etape consecutive în care nu au pierdut: 3 victorii și 2 rezultate de egalitate.

  • După eșecul cu FCSB, din Ghencea, scor 1-0, CFR Cluj și-a turat la maximum motoarele și nu a mai greșit deloc;
  • Clujenii au obținut 3 victorii consecutive, toate venite în urma unor meciuri cu foarte multe goluri, lucru neobișnuit pentru CFR;
  • Trupa lui Mandorlini a câștigat cu 4-3 în derby-ul cu U Cluj, cu 3-1 în fața lui FC Botoșani și cu 4-1 în deplasarea de la Voluntari! Astfel, CFR a înscris 11 goluri în 3 etape!

La nivelul confruntărilor directe, CFR Cluj are procentaj de 100% de la revenirea ploieștenilor în prima ligă! Două meciuri, două victorii pentru fosta campioană a României!

  • Cu 5-2 a câștigat CFR ultimul meci direct cu Petrolul, disputat la Ploiești;
  • 1-0 a fost scorul ultimului meci direct dintre CFR și Petrolul, cu clujenii în postura de gazde.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Petrolul
Pronostic:
1
Cota
1.50
Odense vs Silkeborg
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 2.03
Profit: 10.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro