Ponturi Pariuri Tenis Karolina Pliskova vs Hailey Baptiste

Fortuna

In turul secund la Guadalajara avem meciul dintre Karolina Pliskova si Hailey Baptiste. Aveți mai jos avancronica partidei si speram un nou pronostic câștigător.

Karolina Pliskova Este o jucătoare din Cehia de 30 ani, clasată pe locul 36 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian Open și Roland Garros. 

cota2.ro

Pliskova vine după un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. Cehoaica este o jucătoare puternică, bună pe toate suprafețele, însă preferă indoor-ul și iarba, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar comite și foarte multe duble greșeli. Este binecunoscută contraperformanța ei de la Eastbourne, de anul trecut când a pierdut un game fără să pună mingea în teren, cu 4 duble greșeli consecutive. A început anul cu sferturi de finală la Australian Open, are sferturi şi la Dubai, însă în general a fost inconstantă.

Hailey Baptiste este o sportiva de 21 ani din SUA clasată pe locul 174 atp. Ea este de ceva timp in prim plan insa nu din pricina rezultatelor, ci mai mult din cauza staturii si a gabaritului sau, care ii stopează in mod cert ascensiunea. Hailey este inconstanta, poate face meciuri mari, insa poate pierde cu oricine. Are victorii cu Parks, Stearns sau adversara de azi, insa si foarte multe înfrangeri cu jucătoare slabe. Baptiste se bazează mult pe serviciu si încearcă sa scurteze punctele, întrucât suferă la deplasarea in teren. A trecut in primul tur de o mexicana modesta.

Pliskova nu traversează cea mai buna perioada a sa, insa cu siguranța ii este net superioara adversarei. Ea trebuie sa înceapă sa își revina, în caz contrar urmand sa iasă chiar si din top 50, iar suprafața de la Guadalajara ii convine si poate spera chiar la trofeu. Baptiste este o sportiva modesta si chiar dacă a bătut-o pe Karolina la Washington, acum nu ii dau sanse. Cu un joc variat si putina atenție vad o victorie cu 2-0.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Karolina Pliskova vs Hailey Baptiste
Pronostic:
Karolina Pliskova 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro