Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.80

BETANO

A sosit momentul mult așteptat: încep grupele din UEFA Champions League, cea mai importantă competiție inter-cluburi!

După ce ne-am încălzit toată vara cu partide din preliminarii, iată că a venit timpul ca băieții care prestează un fotbal total să joace între ei, la cel mai înalt nivel, în grupele din Liga Campionilor.

cota2.ro

Pentru biletul de marți am ales două partide și două selecții total diferite! Primul joc ne va aduce emoții de la 19:45, una dintre orele noi propuse de UEFA, în timp ce finalul îl prindem, deja clasic, de la ora 22:00.

AC MILAN - NEWCASTLE (19:45) - La Milano, pe San Siro, e o seară extrem de importantă și, în același timp, extrem de tensionată. AC Milan o primește pe Newcastle, echipă care revine la ”masa bogaților” după foarte mulți ani, după un fiasco total în derby-ul cu Inter.

Milan a fost pulverizată de marea rivală din oraș, victorie cu 5-1 pentru Inter, iar acum e nevoie de o prestație solidă la debutul din grupele UCL. Inclusiv Zlatan Ibrahimovic a venit la antrenamentul rossonerilor pentru a le ridica moralul lui Leao & co.

Newcastle a intrar prost în pauza pentru echipele naționale, după 3 eșecuri la rând cu City (0-1), Liverpool (1-2) și Brighton (1-3), dar ”coțofenele” s-au regrupat acum și au câștigat cu Brentford, 1-0, chiar înainte de debutul în sezonul de UCL.

  • 13 faulturi a făcut AC Milan în derby-ul cu Inter;
  • 15 faulturi a provocat Milan în derby-ul cu AS Roma;
  • 13 faulturi a avut Milan la ultimul meci din postura de gazdă, cu Torino, victorie cu 4-1.

PSG - DORTMUND (22:00) - Pentru prima dată după mulți ani, PSG începe un sezon de Liga Campionilor fără să aibă o echipă care să mustească de super-nume! Evident, Mbappe rămâne super-starul campioanei din Franța, dar, măcar la nivel de vedete, PSG pare mai ”omenească” sub comanda lui Luis Enrique.

Înainte să joace în UCL, parizienii au pierdut în campionat, chiar acasă, contra lui Nice, scor 2-3.

  • după 5 etape, PSG este abia pe locul 5 în Ligue 1, cu 8 puncte strânse, la 3 lungimi distanță de liderul AS Monaco.

La Paris vine Borussia Dortmund, echipă care pare că încă e afectată de modul în care a ratat titlul în sezonul trecut. Borussia e neînvinsă în acest sezon, dar e abia pe locul 7, cu 8 puncte strânse în 4 runde (2 victorii și 2 remize).

Înaintea duelului cu PSG, Borussia Dortmund a bifat un succes clar în deplasarea de la Freiburg, scor 4-2.

În prealabil, BVB înregistrase două remize consecutive cu adversari modești: 1-1 cu Bochum și 2-2 cu Heidenheim.

PSG și Dortmund s-au întâlnit ultima dată în UCL în 2020, în optimi, atunci când își împărțeau victoriile, dar francezii erau cei care mergeau mai departe: 2-1 pentru Borussia în Germania și 2-0 pentru PSG în Franța.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AC Milan vs Newcastle
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi AC Milan
Cota
1.75
PSG vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.60
Cota finala: 2.80
Profit: 18.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro