Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.24

BETANO

Prima zi din noul sezon al grupelor UEFA Champions League a fost de bun augur pentru noi. Biletul propus pentru ziua de marți a fost câștigător fără emoții, iar azi plănuim să mergem tot în aceeași direcție.

Două partide punem în joc și miercuri, cu atenție pe goluri și pe un pariu special din zona disciplinară.

cota2.ro

REAL MADRID - UNION BERLIN (19:45) - Real Madrid e favorita clară a duelului cu debutanta Union Berlin, de pe Santiago Bernabeu. Pentru că vorbim despre prima etapă doar, cotele pentru un succes al madrilenilor sunt neașteptat de bune, așa că aici se poate juca, fără probleme, și pe 1 solist.

Nemții au avut un sezon istoric, dar acum vor avea probleme în încercarea de a găsi ritmul potrivit pentru un an competițional în care vor juca din 3 în 3 zile, cu jocuri de Liga Campionilor. Union Berlin e chiar într-o perioadă slabă, cu două înfrângeri la rând: 0-3 cu Leipzig, acasă, și 1-2 în deplasarea de la Wolfsburg.

  • După 4 etape, Union Berlin e pe locul 8, cu 6 puncte, iar bilanțul e la poli opuși: 2 victorii și 2 înfrângeri.

Real Madrid și-a găsit cadența și are procentaj maximum în acest sezon. Cinci meciuri, cinci victorii și prima poziție în La Liga. Real a jucat doar două meciuri pe Santiago Bernabeu, arenă aflată încă în plin proces de schimbare la față, și de fiecare dată a fost același scor: succese cu 2-1 (Real Sociedad și Getafe).

  • ”Galacticii” sunt în continuare fără Courtois, Vinicius, Carvajal, Militao și Guler - toți accidentați.

BAYERN - MAN. UNITED (22:00) - Cea mai tare confruntare a zilei de miercuri, măcar din punct de vedere al numelor, se va juca la Munchen, acolo unde Bayern primește vizita lui Manchester United. Altădată, un astfel de meci se juca în finala competiției, acum e însă doar o partidă de grupe.

Bayern și Manchester United pare că sunt în ani de tranziție, cu destul de multe greutăți pe fază de exprimare. Diferența e făcută însă de campionatele în care evoluează cei doi granzi. Dacă Bayern câștigă titluri în Bundesliga chiar și când joacă foarte slab, United e pedepsită rapid în Premier League pentru haosul din echipa lui Ten Hag.

Înainte de meciul direct, Bayern s-a împotmolit de Leverkusen, 2-2, în timp ce Manchester United a fost pulverizată de Brighton, chiar pe Old Trafford, scor 1-3.

  • De altfel, United vine după 2 eșecuri consecutive, aici adăugându-se și eșecul cu Arsenal, tot 1-3. Dacă mergem și mai în spate e și mai rău pentru elevii lui Ten Hag, că mai descoperim și eșecul cu Tottenham, 0-2;
  • 3 eșecuri au ”diavolii” în ultimele 5 meciuri oficiale din Premier League.

Din punct de vedere al formei, Bayern pare să fie totuși echipa care să aibă statutul de favorită, dar suntem convinși că United va veni în Germania cu o agresivitate sporită și cu o atitudine mult mai bună față de ultimele 2 eșecuri din competiția internă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Union Berlin
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.75
Bayern vs Manchester United
Pronostic:
Peste 10,5 faulturi Man. United
Cota
1.85
Cota finala: 3.24
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro