Biletul Zilei format din 6 meciuri la cota 6.08

BETANO

Ziua de joi e FULL în ceea ce privește oferta caselor de pariuri pentru zona de fotbal! Avem meciuri din Europa League, multe meciuri și din Conference League, dar și o restanță din SuperLigă.

Pentru o asemenea ”bogăție” ne-am gândit că e cazul să facem un bilet cu ceva mai multe meciuri și să ne îndreptăm spre o cotă mult mai mare față de ceea ce propuneam de obicei.

cota2.ro

Emoțiile le începem în jurul orei 19:45, atunci când vom fi cu ochii pe Liverpool și AS Roma. Echipe cu nume de Liga Campionilor, dar care azi vor juca în Europa League. Cum Klopp și Mourinho sunt garanți de seriozitate, ar trebui ca Liverpool și Roma să trateze cu maximă seriozitate duelurile din debutul noului sezon european, chiar dacă nu sunt la ”masa bogaților”.

De la 20:00 aruncăm o privire și pe fotbalul românesc, acolo unde FCSB se deplasează la Sibiu pentru restanța cu Hermannstadt. Meci complicat, cu destul de multe necunoscute, dar pare că e momentul prielnic pentru ca roș-albaștrii lui Charalambous să prelungească seria meciurilor fără eșec.

De la 22:00 așteptăm ca Atalanta să nu ne facă surprize neplăcute în meciul cu polonezii de la Rakow, iar apoi vrem să ”bingăne” toate golurile la meciurile Ajax - OM și Brugge - Beșiktaș, echipe cu potențial mare în zona ofensivă și cu apetit pentru dueluri în care se lasă cu goluri multe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hermannstadt vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.32
Ajax vs Marseille
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Atalanta vs Rakow
Pronostic:
1
Cota
1.30
Sheriff Tiraspol vs AS Roma
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.37
LASK vs Liverpool
Pronostic:
2
Cota
1.30
Club Brugge vs Beșiktaș
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 6.08
Profit: 50.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro