Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.17

Superbet

După ce am închis săptămâna cu un bilet excelent în care am înverzit 6 pariuri și ne-am mărit de 6 ori investiția, azi, în prima zi de weekend, venim iarăși cu o selecție foarte interesantă.

Am ales 4 meciuri din 3 campionate și am combinat semnele, iar rezultatul final ne face să avem încredere că putem mări, din nou, de peste 7 ori miza investită.

cota2.ro

Serie A este campionatul care ne oferă două meciuri pe acest bilet! Lazio și Juventus sunt favorite în două confruntări care nu vor fi însă deloc ușoare.

După ce s-a consumat puternic în Liga Campionilor, acolo unde a avut nevoie de portarul Provedel pentru a obține o remiză cu Atletico Madrid, Lazio revine în campionat, tot pe Olimpico, pentru duelul cu Monza.

  • Problema lui Lazio e că a început catastrofal noua stagiune, cu 3 înfrângeri în 4 etape! Lazialii sunt pe locul 15, cu 3 puncte, în timp ce Monza e pe 13, cu 4 puncte.

Rămânem tot în Italia, așa cum am zis, și pentru deplasarea lui Juventus de la Sassuolo. De regulă, Sassuolo e tipul de echipă pe care Juve o învinge mereu când are nevoie și de care se împiedică doar atunci când nu mai contează la nimic. Ei bine, acum contează! Juve e neînvinsă, cu 3 victorii și 1 remiză, în timp ce Sassuolo va avea un sezon complicat, deja bifând 3 înfrângeri în 4 runde.

Pentru restul de două jocuri vom fi cu ochii pe SuperLigă, acolo unde U Cluj și Universitatea Craiova se întâlnesc într-o partidă care sună a remiză din toate punctele de vedere, dar și pe La Liga, la jocul Barcelonei cu Celta Vigo.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Univ. Craiova
Pronostic:
PSF X
Cota
1.75
Barcelona vs Celta Vigo
Pronostic:
1
Cota
1.30
Sassuolo vs Juventus
Pronostic:
2
Cota
1.75
Lazio vs Monza
Pronostic:
1
Cota
1.80
Cota finala: 7.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro