Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.97

BETANO

Nordsjaelland și Hvidovre se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 9 a primei ligi din Danemarca. Nordsjaelland, club înființat în 2003, reprezintă un model de succes nu doar în fotbalul danez, ci în toată Europa. Cu o rețea impresionantă de scouteri, a cucerit deja un titlu, sezonul trecut s-a clasat pe poziția secundă, iar acum atacă din nou trofeul. Are 17 puncte în primele 8 runde, iar o eventuală victorie obținută astăzi i-ar duce pe 2, la 2 puncte în spatele liderului FC Copenhaga. Forța celor de la Nordsjaelland am simțit-o pe pielea noastră în duelul cu FCSB, din turul 3 preliminar al Confernece League. Reprezentanta Danemarcei s-a distrat pur și simplu, o dominare totală tur-retur, un joc de posesie impresionat și calificare 2-0 la general. 

Hvidovre este un club cu o tradiție de un secol, dar care și-a trăit perioada de glorie în anii '70-'80. Acum este o nou-promovată care trebuie să se descurce cu un buget de austeritate. Lotul condus de Per Frandsen este modest, cotat la sub 7 milioane de euro, și are în componență doar 2 fotbaliști străini. În aceste condiții, ultimul loc ocupat în acest moment, doar 2 puncte în 8 etape, nu este de mirare.

cota2.ro

• Nordsjaelland are cel mai bun atac din Danemarca, 21 de goluri marcate în 8 runde. Tot ei împart și distincția de cea mai bună defensivă, 8 goluri încasate, la fel la Silkeborg 

• în actualul sezon, Nordsjaelland nu a pierdut niciun meci jucat pe sinteticul de acasă. Mai mult, a marcat cel puțin 2 goluri de fiecare dată și doar FC Copenhaga a reușit să plece cu o remiză, 2-2

• Hvidovre este singura echipă fără victorie în actuala ediție a primei ligi din Danemarca

• Hvidovre are cel mai slab atac, doar 3 goluri înscrise în 8 etape. În comparație, nicio altă formație nu a înscris mai puțin de 9 goluri!

• 13.37 ocazii de gol/meci și-a creat Nordsjaelland în această ediție de campionat. Hvidovre e la coada ierarhiei,o medie de 9.87 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Nordsjaelland și peste 1.5 goluri marcate de Nordsjaelland este @1.31.

------------------------------------

Halmstad și Elfsborg sunt adversare astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 24 a primei ligi din Suedia. Halmstad a cucerit 4 titluri de-a lungul istoriei, dar asta în alte vremuri, când echipa își permitea să îl aibă antrenor pe Roy Hodgson. Acum se zbate în mediocritate, drumuri dese între primele două eșaloane. Evoluează pe prima scenă din postura de nou-promovată. Formația pregătită de Magnus Haglund nu este scăpată complet de emoțiile retrogradării. Ocupă locul 11, cu 29 de puncte, doar 6 lungimi deasupra zonei periculoase. 

Elfsborg simte cum îi scapă printre degete titlul cu numărul 7. Formația antrenată de Jimmy Thelin a condus campionatul aproape tot sezonul, dar acum a legat două eșecuri și a coborât pe poziția secundă. Cu o victorie astăzi s-ar apropia la un punct de liderul Malmo și ar păstra suspansul în finalul stagiunii. 

• Elfsborg a demolat-o pe Halmstad în meciul direct din turul campionatului, victorie 6-1

• Statistica meciului jucat în luna mai vorbește de la sine: Elfsborg a avut 63% posesie, 25-6 ocazii de gol, 13-2 șuturi pe poartă și 6-2 la cornere

• Elfsborg are cea mai bună apărare din prima ligă suedeză, 21 de goluri încasate în 23 de runde. 

• Halmstad are al 2-lea cel mai slab atac din competiție, doar 23 de goluri marcate în tot atâtea etape

• lotul lui Elfsborg este cotat la 17.85 milioane de euro. Cel al lui Halmstad valorează 7.60 milioane 

• 13 internaționali, de seniori sau tineret, are Elfsborg în lot. Halmstad trimite constant doar 2 juniori la loturi

• 16.26 ocazii de gol/meci și-a creat Elfsborg în actuala ediție de campionat. Halmstad stă cel mai prost la acest aspect, doar 10.09 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru un rezultat de egalitate sau victoria lui Elfsborg (X2) este @1.24.

--------------------------------

Sporting Lisabona primește vizita lui Rio Ave, astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 6 a primei ligi din Portugalia. Chiar dacă și-a vândut o parte din staruri în vară, Ugarte la PSG sau Pedro Porro la Tottenham, Sporting are în continuare un lot valoros, cotat la 240 de milioane de euro și capabil să lupte cu Porto și Benfica pentru titlu. Trupa lui Ruben Amorim a început bine, are 4 victorii și o remiză în primele 5 runde. Cu o victorie astăzi ar urca pe primul loc. Fără absențe importante și cu un moral bun după victoria obținută joi în Europa League, 2-1 la Sturm Graz, fanii lui Sporting au toate motivele să fie optimiști.

Rio Ave a revenit în primul eșalon în urmă cu două sezoane, dar n-a găsit fotbaliștii potriviți pentru a face pasul în prima jumătate a clasamentului și pentru a scăpa de emoțiile retrogradării. Luís Freire, un alt antrenor tânăr, de 37 de ani, trebuie să se descurce cu al 3-lea cel mai slab lot din competiție. Rezultatele sunt în marja așteptărilor. În primele 5 runde, oaspeții de astăzi au obținut 5 puncte și ocupă poziția a 13-a din 18 formații. 

• Sporting a câștigat la ZERO toate cele 3 meciuri disputate sezonul trecut contra lui Rio Ave: 1-0 și 3-0 în campionat, 2-0 în Cupă

• cel mai recent meci direct jucat acasă la Sporting s-a încheiat 3-0 și a fost o adevărat demonstație de forță: 65% posesie, 20-3 ocazii de gol, 6-1 șuturi pe poartă, 7-1 cornere

• Sporting n-a mai pierdut un meci oficial din aprilie 2023, un eșec cu Juventus în Europa League

• 59.8% este posesia media a lui Sporting în actuala ediție de campionat

• 16.20 ocazii de gol/meci și-a creat Sporting în acest campionat. Rio Ave e printre codașe, cu 11.00 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Sporting este @1.21. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nordsjaelland vs Hvidovre
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.31
Halmstdad vs Elfsborg
Pronostic:
X2
Cota
1.24
Sporting vs Rio Ave
Pronostic:
1
Cota
1.21
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro