Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.25

Mozzart

Avem săptămână cu meciuri de cupă sau etapă intermediară în toate campionatele importante ale Europei, ceea ce înseamnă că oferta caselor de pariuri va fi una foarte bogată.

Pentru biletul nostru de marți avem doi soliști, cu diferența că unul joacă pe teren propriu, iar altul va avea partidă în deplasare. Cotele sunt egale, iar cota totală ne dublează investiția.

cota2.ro

JUVENTUS - LECCE (21:45) - După haosul din meciul cu Sassuolo, pierdut 2-4, Juventus trebuie să-și revină rapid pe linia de plutire. Adversara torinezilor va fi Lecce, una dintre surprizele acestui start de sezon.

  • Cu 5 etape scurse în Serie A, Lecce e cocoțată până pe locul 3, cu 11 puncte, în timp ce Juventus e o poziție mai jos, cu 10 puncte;
  • Dacă Juve vine după un eșec, Lecce a bifat runda trecută a 3-a victorie stagională, după 1-0 cu Genoa;
  • Lecce e neînvinsă în acest start de campionat, dar se clatină în meciurile de deplasare, acolo unde a bifat două remize;
  • În ultimul meci de la Torino, din propria casă, Juventus a învins-o clar pe Lazio, scor 3-1;
  • În sezonul trecut, ”Bătrâna Doamnă” a câștigat ambele dueluri cu Lecce: 2-1 și 1-0;
  • Lecce n-a mai câștigat pe terenul lui Juventus din 2004, când se impunea după un spectaculos 3-4.

MALLORCA - BARCELONA (22:30) - Barcelona e cu turația la maximum în La Liga! După remiza din debut de sezon, Barca a bifat 5 succese la rând, iar azi îl atacă pe al 6-lea.

Catalanii conduc ierarhia în La Liga, la egalitate cu Girona, cu câte 16 puncte, în timp ce Real a picat direct pe locul 3 după eșecul din derby-ul cu Atletico Madrid, 1-3.

Mallorca are un nou sezon greu în față! Gazdele de azi sunt pe locul 16, cu 1 succes, 2 remize și 3 înfrângeri în primele 6 runde. Unicul succes al celor de la Mallorca a fost bifat în deplasarea de la Celta Vigo, alt nume important din La Liga care a început foarte prost sezonul.

  • În ediția precedentă, Barcelona a pus-o la respect pe Mallorca: două victorii - 3-0 și 1-0;
  • Barcelona a câștigat ultimele 11 meciuri directe cu Mallorca!

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Mallorca vs Barcelona
Pronostic:
2
Cota
1.50
Juventus vs Lecce
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro