Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.96

UNIBET

JUVENTUS - LECCE

De la ora 21:45, pe ”Allianz Stadium” din Torino, Juventus primeste vizita celor de la Lecce, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6, din Serie A. 

”Batrana Doamna” ocupa locul 4 in acest moment, cu 10 puncte acumulate dupa primele 5 jocuri, in timp ce adversara de azi a acestora se claseaza pe pozitia a treia, cu 11 puncte acumulate dupa acelasi numar de meciuri. In ultima etapa, Juventus a cedat cu 2-4 pe terenul celor de la Sassuolo, in timp ce Lecce a reusit sa se impuna in fata propriilor fani cu scorul de 1-0, in fata celor de la Genoa. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data la inceputul lunii mai, mai exact in etapa a 33-a din editia precedenta, meci la finalul caruia Juventus a pastrat toate punctele, gratie succesului cu 2-1. 

cota2.ro

  • Juventus are a treia cea mai buna ofensiva din Serie A, cu 11 goluri reusite in primele 5 etape;
  • Juventus a marcat minim doua goluri in 4 din cele 5 meciuri disputate in actuala editie de campionat;
  • Dusan Vlahovic si-a creat 17 ocazii de gol, a cadrat 8 suturi pe poarta si a punctat de 4 ori in acest sezon de Serie A.

Pontul meu pentru meciul Juventus - Lecce este ”Juventus marcheaza minim un gol + Dusan Vlahovic are minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.42, disponibila pe Unibet.

LILLE - REIMS

De la ora 22:00, pe ”Stade Pierre-Mauroy”, Lille primeste vizita celor de la Reims, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6, din Ligue 1.

Lille ocupa locul 10 in acest moment, in campionatul Frantei, avand cu doar un punct mai mult decat adversara sa de azi, Reims, echipa clasata doua pozitii mai jos. Lille vine dupa succesul cu Olimpija Ljubljana din grupele UEFA Conference League, scor 2-0, in timp ce Reims vine dupa esecul suferit in ultima etapa de campionat, 1-2 contra celor de la Brest. In ultimele 5 meciuri directe jucate pe ”Stade Pierre-Mauroy”, Lille a incheiat neinvinsa, reusind numai putin de doua victorii si trei remize.

  • Lille e neinvinsa pe teren propriu, in ultimele 22 de meciuri disputate in toate competitiile;
  • Lille a marcat cel putin un gol in 28 din ultimele 29 de meciuri oficiale disputate pe teren propriu;
  • Jonathan David a cadrat cel putin un sut pe poarta, in toate cele 8 meciuri oficiale disputate de Lille, in acest sezon de Ligue 1, respectiv UEFA Conference League.

Pontul meu pentru meciul Lille - Reims este ”Lille marcheaza minim un gol + Jonathan David are minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.38, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Juventus vs Lecce
Pronostic:
Juventus marcheaza minim un gol + Dusan Vlahovic are minim un sut pe poarta
Cota
1.00
Lille vs Reims
Pronostic:
Lille marcheaza minim un gol + Jonathan David are minim un sut pe poarta
Cota
1.38
Cota finala: 1.38
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro