Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

SC Preussen Munster și Bayern Munchen se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în Cupa Germaniei. Preussen Munster este una dintre formațiile fondatoare ale Bundesligii, dar care e tot mai departe de momentele de glorie. Are în palmares un titlu de vicecampioană, imediat după al doilea Război Mondial. Acum se zbate în eșaloanele inferioare, fiind o nou-promovată în al liga a 3-a. Cu un lot cotat la sub 5 milioane de euro, antrenorul Sascha Hildmann va avea mult de lucru pentru a obține salvarea de la retrogradare. După 7 etape jucate, Munster ocupă locul 15 din 20 de echipe, cu 8 puncte obținute. 

Bayern este la ani lumină de rivalele din Germania în ceea ce privește victoriile în Cupă. Bavarezii au cucerit de 20 de ori trofeul, ultima dată în 2020. Următoarea în ierarhie, Werder Bremen, are 6 distincții. Thomas Tuchel are în acest sezon un lot cu care poate lupta pe toate fronturile. A primit și înlocuitorul ideal penru Lewandoswki, pe Harry Kane, iar rezultatele încep să se lege. Bayern vine după două prestații ofensive încântătoare, victoria 4-3 cu Manchester United din Liga Campionilor și triumful cu 7-0 în fața lui Bochum, în Bundesliga. 

cota2.ro

• Munster și Bayern s-au mai înfruntat o singură dată în istorie, tot în Cupa Germaniei, în 2014. Bavarezii se impuneau cu 4-1

• un detaliu interesant este că Thomas Muller, anunțat titular astăzi, a marcat și în disputa din 2014

• 18 goluri a marcat Bayern în primele 5 etape din Bundesliga, cel mai bun atac

• Munster are golaveraj negativ în acest sezon din al treilea eșalon, 7 goluri înscrise și 10 încasate

• Harry Kane e cel mai în formă atacant din marile campionate ale Europei. Vârful lui Bayern a marcat 8 goluri în ultimele 6 apariții la club

• Bayern are un lot de peste 200 de ori mai bine cotat decât al lui Munster.

Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri în prima repriză este @1.60.

------------------------------

Winchester City și Basingstoke Town se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 10 din Southern League South Division, al 7-lea eșalon fotbalistic al Angliei. Winchester City este un club înființat în 1884, dar care n-a avut niciun moment real de glorie. Și-a petrecut toată existența în ligile de amatori și semiamatori, dar cu o pasiune aparte. Arena locală, cu o capacitate de 4.500 de locuri, este plină aproape etapă de etapă. În acest moment, lotul este format în totalitate din localnici, cu excepția portarului spaniol Jordi Valero. Cum pretenții de promovare nu au, gazdele de astăzi practică un fotbal deschis. În primele 7 etape au strâns 10 puncte și ocupă locul 14 din 22 de formații. Winchester a devenit cunoscută la nivel mondial în 2018 printr-un lucru inedit. Ousmane Dembele, fostul star al Barcelonei, dezvăluia că această este echipa lui în jocul Football Manager. 

Nici Basingstoke nu are vreo performanță însemnată de la înființare, dar managerul Dan Brownlie a construit un lot interesant în actuala stagiune și speră inclusiv la un loc de play-off. Oaspeții de astăzi au o serie bună, 4 victorii în ultimele 5 runde și au urcat pe locul 6, cu 17 puncte. Stilul de joc este de-a dreptul kamikaze, oferind cea mai ridicată medie de goluri competiție. O veste bună este cea a revenirii golgeterului George Reid la antrenamente. Marcator a 6 goluri în actuala stagiune, el a lipsit runda trecută din cauza unor dureri musculare. 

• 25 de goluri a marcat Basingstoke în primele 9 runde ale sezonului, al doilea cel mai bun atac din campionat

• în toate cele 9 meciuri jucate de Basingstoke în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Winchester au fost GG

• Winchester vine după cea mai solidă prestație ofensivă a sezonului pe teren propriu, victoria 4-1 contra lui Reading City, din calificările pentru Cupa Angliei.

Pe Betano, cota pentru peste 2.5 goluri în Winchester - Basingstoke este @1.47.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Preussen Munster vs Bayern Munchen
Pronostic:
peste 1.5 goluri prima repriză
Cota
1.60
Winchester City vs Basingstoke
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.35
Profit: 6.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro