Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.34

UNIBET

În aceste zile, Cupa României își desfășoară partide din prima etapă a noului sezon. Este pentru al doilea an consecutiv când avem sistem cu faza grupelor în Cupă, un format contestat puternic în special de echipele din SuperLigă.

Cele mai multe formații din primul eșalon vor juca toate cele 3 meciuri din grupe în deplasare!

cota2.ro

Revenind în zona pariurilor, pentru biletul de azi mizăm pe echipele mai bine cotate, chiar dacă acestea evoluează pe teren străin.

CSA STEAUA - U CLUJ (16:15) - ”Șepcile roșii” vin în Ghencea pentru un duel care, la casele de pariuri, este mult mai echilibrat decât stau lucrurile în realitate. Dacă U Cluj va aborda duelul cu Steaua cu mulți dintre titulari, atunci clujenii n-au cum să piardă, mai ales la ce a prestat trupa lui Oprița în acest sezon.

Înaintea confruntării din Cupă, CSA Steaua s-a făcut din nou de râs, pe teren propriu, cu CSM Slatina. Roș-albaștrii au smuls o remiză în minutul 90 și sunt pe locul 13 în liga a 2-a, la 11 puncte de liderul Șelimbăr.

U Cluj vine la București după remiza de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 1-1, iar Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că echipa sa va trata cu seriozitate Cupa României și în acest sezon. Anul trecut, U Cluj a jucat finala competiției, dar a pierdut, la penalty-uri, contra lui Sepsi.

CSM ALEXANDRIA - CFR CLUJ (18:30) - După înfrângerea din campionat, în Giulești, contra Rapidului, CFR merge la Alexandria pentru meciul din Cupă. Este de așteptat ca Mandorlini să apeleze la mai multe modificări în echipa de start.

Totuși, indiferent de numele celor care vor intra pentru CFR, fosta campioană a României n-ar trebui să aibă emoții.

CSM Alexandria are 5 înfrângeri în 7 etape din Liga a 2-a și e candidată certă pentru retrogradarea rapidă în Liga a 3-a, asta deși teleormănenii anunțau că au planuri mari pentru acest sezon.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
CSM Alexandria vs CFR Cluj
Pronostic:
2
Cota
1.65
CSA Steaua vs U Cluj
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Cota finala: 2.34
Profit: 13.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro