Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

UNIBET

CELTA VIGO - ALAVES

In aceasta seara, de la ora 20:00, pe ”Estadio de Balaidos” din Vigo, Celta primeste vizita celor de la Alaves, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din LaLiga.

Ambele echipe au inceput destul de prost noul sezon, dovada si pozitiile pe care le ocupa dupa primele 6 runde. Celta a cedat greu in ultima etapa pe terenul celor de la FC Barcelona, scor 2-3, asta dupa ce in minutul 80 conduceau cu scorul de 2-0. De partea cealalta, trupa la care evolueaza Ianis Hagi vine dupa doua esecuri cu 0-2 in fata celor de la Rayo Vallecano, respectiv Athletic Bilbao. In ultimul meci direct disputat pe ”Balaidos”, Celta a spulberat-o pe Alaves cu un sec 4-0, in urma unui joc in care si-a creat numai putin de 15 ocazii de gol si a cadrat numai putin de 7 suturi.

cota2.ro

  • Celta Vigo are o medie de 5.0 suturi pe poarta in acest sezon de LaLiga;
  • Alaves a pierdut la zero toate deplasarile din aceasta editie de campionat;
  • Celta Vigo a castigat la zero ultimele trei meciuri directe disputate pe propriul teren si a marcat in total numai putin de 12 goluri.

Pontul meu pentru meciul Celta Vigo - Alaves este ”Celta Vigo 4+ suturi pe poarta & Celta Vigo marcheaza”, la o cota de 1.42, disponibila pe Unibet.

OSASUNA - ATLETICO MADRID

In aceasta seara, de la ora 22:30, pe ”Estadio El Sadar” din Pamplona, Osasuna primeste vizita celor de la Atletico Madrid, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din LaLiga.

Trupa lui ”Cholo” Simeone ocupa locul 7 in acest sezon, insa are cu doua meciuri mai putin disputate decat toate cele 6 echipe clasate deasupra lor. Atletico are un moral excelent dupa victoria contra rivalei Real Madrid, scor 3-1 si porneste usor favorita in aceasta confruntare in care bookmakerii le ofera o cota de 2.10 pentru o victorie. De partea cealalta, Osasuna nu a inceput deloc bine noua editie de campionat, iar rezultatele din ultimele 4 meciuri nu sunt deloc imbucuratoare, acestia bifand doua rezultate de egalitate si doua infrangeri.

  • Atletico Madrid a castigat ultimele 10 meciuri directe;
  • In ultimele 4 partide directe, Atletico Madrid a castigat fara sa primeasca gol;
  • Minim trei suturi pe poarta a avut Atletico in ultimele 4 meciuri directe.

Pontul meu pentru meciul Osasuna - Atletico Madrid este ”Atletico Madrid 3+ suturi pe poarta + Atletico Madrid marcheaza”, la o cota de 1.37, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Celta Vigo vs Alaves
Pronostic:
Celta Vigo 4+ suturi pe poarta & Celta Vigo marcheaza
Cota
1.42
Osasuna vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico Madrid 3+ suturi pe poarta & Atletico Madrid marcheaza
Cota
1.37
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro