Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.73

BETANO

AZ Alkmaar și Heracles Almelo se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, într-o restanță din runda cu numărul 3 din Eredivisie. AZ Alkmaar are un start perfect de sezon în Eredivisie, 5 victorii în primele 5 runde. Trupa lui Pascal Jansen are însă o revanșă de luat în fața fanilor. Joi, la debutul în grupele Conference League, au oferit un rezultat șocant. Au condus cu 3-0 la pauză în deplasarea cu modesta Zrinjski, dar au cedat 3-4. Pare că în acest moment toate resursele sunt îndreptate către competiția internă. AZ are un fotbalist aflat într-o formă remarcabilă. Grecul Vangelis Pavlidis a marcat 7 goluri în primele 5 etape.

Heracles a revenit în Eredivisie după un singur sezon petrecut în liga secundă. Rezultatele sunt decente până în acest punct al campionatului, locul 9, cu 7 puncte obținute în 5 etape. Managerul John Lammers s-a declarat optimist în conferința premergătoare partidei, dând exemplul meciului jucat în urmă cu 3 săptămâni contra lui Ajax. Chiar dacă a pierdut cu 4-1, Heracles a marcat și și-a creat multe ocazii pe Amsterdam Arena. 

cota2.ro

• toate cele 5 meciuri jucate de Heracles în acest sezon au fost GG3+

• 15 goluri a înscris AZ Alkmaar în primele 5 etape

• în ultimele 5 meciuri directe dintre Alkmaar și Heracles s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri 

• 15.20 ocazii de gol/meci și-a creat AZ Alkmaar în acest sezon. Nici Heracles nu stă rău la acest aspect, o medie de 12.80 oportunități/partidă.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.35. 

---------------------------------

Vikingur Reykjavik și Hafnarfjordur se înfruntă astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 3 a primei ligi din Islanda. Vikingur Reykjavik este deja încununată campioană în Islanda. A dominat într-o manieră autoritară competiția, așa că acum poate să se distreze în play-off, cu șampania desfăcută. Gazdele de astăzi au un lot cotat la 2.73 milioane de euro și este cel mai valoros pe plan intern. Asta spune multe despre nivelul primei ligi. Managerul Arnar Gunnlaugsson a dat de înțeles că și astăzi este posibil să vedem la lucru fotbaliști care au evoluat mai puțin pe durata sezonului. 

Dacă Vikingur și-a îndeplinit deja obiectivul, Hafnarfjordur trebuie să tragă tare în ultimele meciuri ale sezonului. Ocupă momentan locul 5, cu 37 de puncte, la fel care Stjarnan, formația din față. Fix primele 4 formații obțin dreptul de participare în ediția următoare a cupelor europene. Pentru trupa pregătită de Heimir Gudjónsson, formație cu 8 titluri în Islanda, ar însemna o revenire în preliminariile Confernce League după o pauză de 3 ani.

• Vikingur are cel mai bun atac din campionat, 68 de goluri marcate în 24 de runde

• Vikingur dă 3 din primii 5 golgeteri ai campionatului: Ingason (12 goluri, 8 pase), Hansen (11 goluri, 4 pase) și Djuric (10 goluri, 4 pase)

• și meciurile lui Hafnarfjordur au oferit multe goluri în acest sezon, golaveraj 44-47 în 24 de runde

• cel mai recent meci direct, jucat pe 8 august 2023, a fost câștigat de Vikingur, scor 3-1

• Vikingur a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 12 meciuri jucate pe teren propriu în competițiile interne.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.28. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AZ Alkmaar vs Heracles
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.35
Vikingur vs Hafnafjordur
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 1.73
Profit: 7.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro