Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.35

BETANO

Pentru prima zi din weekend vrem să bifăm pronosticurile câștigătoare cât mai repede posibil, așa că am realizat un bilet în care avem nevoie de 45 de minute... sau chiar de mai puțin :)

Trei meciuri, trei campionate diferite și o atenție sporită pe evenimentele din prima repriză. La final, ajungem să prindem o cotă totală foarte bună.

cota2.ro

TOTTENHAM - LIVERPOOL (19:30) - În Premier League se joacă un meci cu mare potențial de spectacol. Tottenham, complet schimbată față de ultimii ani, primește vizita lui Liverpool, o echipă care și-a regăsit din nou cadența după un sezon trecut ratat complet.

  • 15 goluri au marcat Liverpool și Tottenham în primele 6 etape. O medie care depășește două goluri înscrise per partidă;
  • După egalul cu Chelsea din prima etapă, Liverpool a bifat cinci victorii consecutive în Premier League;
  • Tottenham abordează duelul cu ”cormoranii” după un 2-2 spectaculos în derby-ul Nordului Londrei, contra lui Arsenal;
  • Din 2020 încoace, toate cele 6 partide directe dintre Liverpool și Tottenham au adus goluri de ambele tabere, în timp ce 5 dintre acestea au fost dueluri de GG3+.

LEIPZIG - BAYERN (19:30) - De la aceeași oră ne încep emoțiile și în Bundesliga, acolo unde Leipzig și Bayern promit și ele o partidă pe cinste, în cadrul rundei cu numărul 6.

În acest moment, Bayern a picat pe poziția a 2-a, după ce Borussia Dortmund și-a câștigat partida, în timp ce Leipzig e pe locul 5. Un singur punct însă le separă pe cele două adversare de azi.

  • Cu 18 goluri marcate în 5 meciuri, Bayern are cel mai bun atac din Bundesliga;
  • 14 goluri a înscris Leipzig în 5 etape, o medie de aproape 3 goluri marcate per meci;
  • Ultima întâlnire directă a avut loc în luna august, în Supercupa Germaniei, când Leipzig a năucit-o pe Bayern și a câștigat cu 3-0.

AC MILAN - LAZIO (19:00) - Primul meci de pe bilet începe cu o jumătate de oră mai devreme și se joacă pe San Siro din Milano. Iar specialiștii văd, după cum arată cotele, o partidă echilibrată și cu mare potențial în a fi destul de săracă în reușite.

  • Milan ocupă locul 2, cu 15 puncte, la egalitate cu liderul Inter;
  • Lazio e abia pe locul 12, cu 7 puncte strânse în 6 runde;
  • Dacă Milan are 13 goluri înscrise până acum, Lazio se descurcă mai greu în ofensivă, cu doar 7 goluri marcate în 6 etape;
  • Lazio vine după succesul cu Torino, scor 2-0, în timp ce Milan sosește după ce a învins-o pe Cagliari cu 3-1;
  • În sezonul trecut, ambele echipe și-au împărțit victoriile! Milan a câștigat pe San Siro, 2-0, Lazio s-a impus pe Olimpico, 4-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tottenham vs Liverpool
Pronostic:
Peste 0,5 goluri în prima repriză
Cota
1.27
Leipzig vs Bayern Munchen
Pronostic:
Peste 0,5 goluri în prima repriză
Cota
1.26
AC Milan vs Lazio
Pronostic:
Peste 0,5 goluri în prima repriză
Cota
1.47
Cota finala: 2.35
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro