Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

UNIBET

RB LEIPZIG - BAYERN MUNCHEN

De la ora 19:30, pe ”Red Bull Arena”, Leipzig primeste vizita celor de la Bayern Munchen, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 6, din Bundesliga.

RB Leipzig e intr-o forma excelenta, cu 6 victorii in ultimele 6 meciuri si e una dintre formatiile care mereu le-a creat probleme ”bavarzilor”. Cele doua formatii s-au intalnit ultima data in SuperCupa Germaniei, iar Leipzig si-a adjudecat trofeul dupa o victorie la scor de ”forfeit”, gratie unui hattrick semnat de Dani Olmo, jucator care nu o sa evolueze azi din pricina unei accidentari la genunchi. Bayern Munchen este si ea intr-o forma de zile mari, iar ofensiva e una redutabila, mai ales daca ne uitam pe ultimele trei jocuri, cand au reusit sa marcheze numai putin de 15 goluri.

cota2.ro

  • Bayern Munchen este echipa cu cele mai multe goluri marcate in aceasta editie de campionat (18);
  • Bayern Munchen este echipa cu cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (22.2) si echipa cu cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci (9.4) din Bundesliga;
  • Harry Kane a marcat 7 goluri in acest sezon, are o medie de 4.4 ocazii de gol per meci si o medie de 2.2 suturi cadrate per meci.

Pontul meu pentru meciul RB Leipzig - Bayern Munchen este ”X2 + Harry Kane are minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.61, disponibila pe Unibet.

WOLVES - MANCHESTER CITY

De la ora 17:00, pe ”Molineux Stadium”, Wolves primeste vizita celor de la Manchester City, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Premier League.

Wolves a inceput foarte prost noua editie de campionat, iar targetul acestora este ramanerea in prima liga, tinand cont ca in aceasta vara nu prea au transferat mare lucru. O victorie, un egal si 4 infrangeri este bilantul ”lupilor” in primele 6 etape, in timp ce trupa lui Pep Guardiola a castigat toate jocurile, avand in acest moment maximum de puncte. Atat Wolves, cat si Manchester City au parasit EFL Cup in aceasta saptamana dupa infrangerile contra celor de la Ipswich (2-3), respectiv Newcastle (0-1), meciuri abordate de cei doi antrenori cu foarte multe rezerve.

  • Manchester City are cea mai buna defensiva si a doua cea mai buna ofensiva din Premier League;
  • Manchester City este echipa cu a doua cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci din Premier League;
  • Manchester City a castigat ultimele 6 confruntari directe cu cei de la Wolves, marcand minim trei goluri in 5 dintre aceste jocuri.

Pontul meu pentru meciul Wolves - Manchester City este ”Manchester City castiga meciul”, la o cota de 1.32, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
RB Leipzig vs Bayern Munchen
Pronostic:
X2 + Harry Kane are minim un sut pe poarta
Cota
1.61
Wolves vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.32
Cota finala: 2.13
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro