Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs FCU Craiova

UNIBET

Ziua de duminică se închide în SuperLigă cu confruntarea dintre CFR Cluj și FCU Craiova, două dintre echipele cu pretenții ale campionatului nostru, dar care staționează în zone diferite de clasament.

CFR Cluj e pe locul 2, cu 19 puncte strânse în 9 etape, în timp ce FCU Craiova e abia pe locul 10, cu 12 puncte obținute în 10 meciuri jucate în această primă parte a campionatului.

cota2.ro

Înainte de confruntarea directă, ambele formații au avut la mijloc de săptămână meciuri din grupele Cupei României:

  • CFR Cluj n-a avut emoții cu CSM Alexandria - victorie lejeră cu 3-1;
  • FCU Craiova a terminat la egalitate, pe Arena Națională, duelul cu Dinamo, scor 1-1.

În ceea ce privește ultima impresie din campionat, atât clujenii cât și craiovenii vin după eșecuri. CFR s-a prăbușit în deplasarea din Giulești, cu Rapid, scor 1-3, în timp ce FCU a pierdut tot la două goluri diferență, pe teren propriu, duelul cu Oțelul Galați, scor 0-2.

Echipa patronată de Adrian Mititelu pare că e încurcată teribil de ideea de a avea un antrenor cu licență PRO. Mai mereu când pe bancă a avut un ”principal” și cu acte în regulă, echipa a arătat catastrofal, în timp ce atunci când ”principalul” era preparatorul fizic oltenii legau victorii spectaculoase.

Craiovenii n-au amintiri plăcute pentru ultima vizită la Cluj. În sezonul trecut, CFR câștiga meciul din Gruia cu scorul de 3-1 și își luau revanșa după ce pierduseră, meciul tur, cu 3-1, pe ”Oblemenco”.

De altfel, aceea a fost singura victorie a oltenilor în fața CFR-ului de la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. În rest, ardelenii s-au impus de fiecare dată, fără prea mari probleme.

  • 20 de goluri a primit FCU Craiova în 10 meciuri - a doua cea mai slabă apărare din campionat, după U Cluj (23 de goluri în 11 meciuri);
  • 19 goluri - atât au marcat CFR și FCU Craiova în acest sezon. Diferența este făcută de faptul că FCU are un meci mai mult disputat.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
CFR Cluj vs FCU Craiova
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro