Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC BOTOSANI

De la ora 15:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la FC Botosani, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 11, din Superliga.

Universitatea Craiova nu trece prin cea mai buna perioada, mai ales ca in ultimele 5 partide a reusit sa bifeze doar un succes. Plecarea lui Reghecampf nu a picat deloc bine echipei, care a remizat in atat in campionat, cu Universitatea Cluj, cat si in cupa, contra celor de la Tunari. FC Botosani este, in momentul de fata, cea mai slaba echipa din campionat, cu doar 6 puncte acumulate dupa 10 meciuri. Demiterea lui Marius Croitoru si instalarea lui Dan Alexa pe banca tehnica pare sa nu fi fost cea mai buna alegere pentru echipa, rezultatele fiind extrem de slabe. Fara victorie in aceasta editie de campionat, moldovenii pornesc clar cu a doua sansa in fata Craiovei, echipa care a castigat ultimele doua intalniri disputate pe ”Oblemenco”. Cu un moral extrem de slab, tind sa cred ca oaspetii nu vor avea prea multe sanse in aceasta confruntare.

cota2.ro

  • Universitatea Craiova a castigat ultimele trei meciuri de campionat, disputate pe teren propriu;
  • FC Botosani a primit gol in toate deplasarile acestui sezon;
  • Universitatea Craiova are al treilea cel mai valoros lot din Superliga, conform site-urilor de specialitate.

Pontul meu pentru meciul Universitatea Craiova - FC Botosani este ”Universitatea Craiova castiga meciul”, la o cota de 1.42, disponibila pe Betano.

UDINESE - GENOA

De la ora 16:00, pe ”Dacia Arena”, Udinese primeste vizita celor de la Genoa, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Serie A.

Contrar jocului prestat, Udinese nu a obtinut nici macar un succes in acest sezon, iar dupa 6 runde ocupa locul 17 in Serie A, cu doar 3 puncte obtinute in urma a trei rezultate de egalitate. Adversara de astazi are un moral excelent dupa victoria absolut surprinzatoare contra celor de la AS Roma, scor 4-1. Formatia la care evolueaza si fundasul roman, Radu Dragusin, a castigat doar una din cele trei deplasari din acest sezon, 1-0 contra celor de la Lazio. Meciurile dintre Udinese si Genoa au fost mai mereu echilibrate, dovada si cele 4 remize din ultimele 5 jocuri. In sezonul precedent, ambele partide s-au incheiat cu scor alb pe tabela de marcaj, ambele echipe facandu-se remarcate doar la capitolul ”cartonase galbene”.

  • Genoa este una dintre cele mai avertizate echipe din Serie A, cu numai putin de 18 cartonase galbene incasate in primele 6 runde;
  • Udinese are una dintre cele mai mari medii de ocazii de gol per meci, din Serie A (14.7);
  • Numai putin de 19 suturi a cadrat Udinese in cele trei meciuri disputate pe teren propriu, in acest sezon.

Pontul meu pentru meciul Udinese - Genoa este ”Udinese are minim 3 suturi pe poarta + Ambele echipe sa primeasca minim un cartonas”, la o cota de 1.42, disponibila pe Betano cu ajutorul functiei ”Bet Builder”.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs FC Botosani
Pronostic:
1
Cota
1.42
Udinese vs Genoa
Pronostic:
Udinese are minim 3 suturi pe poarta + Ambele echipe sa primeasca minim un cartonas
Cota
1.42
Cota finala: 2.02
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro