Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.94

BETANO

SASSUOLO - MONZA

De la ora 19:30, pe ”Mapei Stadium”, Sassuolo primeste vizita celor de la Monza, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Serie A. 

Sassuolo ocupa locul 9 in Serie A, cu 9 puncte acumulate dupa primele 6 runde, in timp ce Monza se claseaza abia pe locul 16, cu 6 puncte acumulate dupa acelasi numar de runde. Gazdele au un moral excelent dupa victoriile de senzatie contra celor de la Juventus (4-2), respectiv Inter Milano (2-1) si pornesc ca favoriti in aceasta confruntare contra unei echipe care nici nu a castigat, dar nici nu a pierdut in ultimele 3 runde. In editia precedenta de Serie A, Monza a reusit sa-i ”fure” numai putin de 4 puncte celor de la Sassuolo, dupa remiza de pe ”Brianteo”, scor 1-1 si succesul de pe ”Mapei”, scor 2-1. 

cota2.ro

  • Domenico Berardi este cel mai bun marcator al lui Sassuolo in acest sezon de Serie A (4 goluri in 4 meciuri jucate);
  • Domenico Berardi si-a creat minim doua ocazii de gol si a cadrat cel putin un sut pe poarta in toate meciurile pe care le-a jucat in acest sezon;
  • In cele trei meciuri jucate pe teren propriu in Serie A, Sassuolo si-a creat 45 de ocazii de gol si a cadrat numai putin de 17 suturi.

Pontul meu pentru meciul Sassuolo - Monza este ”Domenico Berardi 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.30, disponibila pe Betano.

FULHAM - CHELSEA

De la ora 22:00, pe ”Craven Cottage”, Fulham primeste vizita celor de la Chelsea, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Premier League.

Fulham nu a inceput extraordinar noul sezon de Premier League, cu doar un succes in primele 4 meciuri, dar si-au revenit pe parcurs, iar in ultimele trei meciuri au reusit doua victorii si un rezultat de egalitate. De partea cealalta, Chelsea are un start dezastruos de campionat, cu doar 5 puncte acumulate in primele 6 partide si cu doar un rezultat de egalitate obtinut in ultimele 3 etape. Trupa lui Pochettino a reusit insa o victorie in ultimul joc, 1-0 contra celor de la Brighton in 16-imile EFL Cup, gratie reusitei semnate de Nicolas Jackson, atacant suspendat pentru acest joc din pricina cartonaselor galbene. 

  • Chelsea a beneficiat de numai putin de 19 lovituri de colt in prima repriza a celor 6 meciuri disputate pana acum in Premier League;
  • Atat Fulham, cat si Chelsea au incasat cel putin doua cartonase galbene in fiecare meci din acest sezon de Premier League;
  • Tim Robinson, centralul acestui joc, a acordat numai putin de 17 cartonase galbene si a dictat 76 de faulturi in cele trei meciuri arbitrate in acest sezon de Premier League.

Pontul meu pentru meciul Fulham - Chelsea este ”Chelsea 2+ cornere in prima repriza & Ambele echipe sa primeasca cel putin un cartonas”, la o cota de 1.49, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei Bet Builder.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sassuolo vs Monza
Pronostic:
Domenico Berardi 1+ suturi pe poarta
Cota
1.30
Fulham vs Chelsea
Pronostic:
Chelsea 2+ cornere in prima repriza & Ambele echipe sa primeasca cel putin un cartonas
Cota
1.49
Cota finala: 1.94
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro