Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs U Cluj

Superbet

Etapa a 11-a din SuperLigă se închide azi, de la 21:00, pe Arena Națională, cu partida dintre FCSB și U Cluj.

Roș-albaștrii vor să refacă diferența de șase puncte față de urmăritoarea CFR Cluj, asta după ce ardelenii au câștigat în fața Craiovei și sunt acum, la egalitate de meciuri, cu doar 3 puncte decalaj.

cota2.ro

Dacă FCSB e lider de etape bune, ”Șepcile roșii” se chinuie să intre pe un drum în care să fie legate rezultatele pozitive. În acest moment, U Cluj e pe locul 11, cu 11 puncte, departe de pretențiile de playoff pe care le au clujenii pentru acest sezon.

Înaintea duelului direct, ambele formații au jucat meciuri din prima etapă a grupelor Cupei României:

  • FCSB a trecut, în deplasare, de Bihor, scor 2-0;
  • U Cluj a învins-o lejer, tot pe teren străin, pe CSA Steaua, scor 3-1.

În sezonul trecut, FCSB a avut probleme mari contra ardelenilor! U Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu, scor 2-1, în timp ce duelul de la București s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Partida de azi va fi arbitrată, la centru, de Ionuț Coza, iar noi vom alege un pariu special, din zona faulturilor, cu o atenție sporită pe trupa lui Charalambous și Pintilii. FCSB este echipa favorită la victorie, dar U Cluj va fi o nucă destul de tare și, mai mult ca sigur, vom avea parte de un duel încins pe Arena Națională.

Mizăm în continuare pe agresivitatea cu care fotbaliștii de la FCSB caută să recupereze mingea, în pressing, imediat după ce pierd posesia, iar acest lucru aduce, de multe ori, abateri de la regulament.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs U Cluj
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi FCSB
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro