Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETANO

Pentru ziua de miercuri rămânem ancorați în lumea meciurilor din grupele UEFA Champions League. Etapa cu numărul 2 a început de marți și a venit la pachet cu goluri multe, dar și cu surprize, dacă ținem cont de victoria Galatei în fața lui Manchester United.

Ne așteptăm și acum la o nouă seară spectaculoasă, așa că pe biletul de azi avem două meciuri de unde avem pretenții de goluri.

cota2.ro

BORUSSIA DORTMUND - AC MILAN (22:00) - Grupa F este pe cât de echilibrată, pe atât de imprevizibilă. Alături de Dortmund și Milan se mai luptă pentru calificare PSG și Newcastle. După prima etapă, doar francezii au găsit drumul spre victorie - succes cu 2-0 în fața lui Dortmund. La Milano, ”diavolii” și ”coțofenele” au terminat la egalitate, fără gol marcat.

Fiind vorba de meciul cu numărul 2, e clar că va fi nevoie de victorie pentru trupele care n-au reușit asta în etapa inaugurală.

  • După corecția din derby-ul cu Inter (1-5) și remiza albă din UCL cu Newcastle (0-0), Milan a reintrat pe trasa potrivită și a legat trei succese consecutive: 2-0 cu Lazio, 3-1 cu Cagliari și 1-0 cu Verona;
  • Și Dortmund e într-o perioadă bună, dacă nu punem la socoteală eșecul din UCL contra lui PSG (0-2). Nemții abordează acum duelul cu Milan după 2 succese la rând în campionat: 1-0 cu Wolfsburg și 3-1 cu Hoffenheim;
  • În 2017 s-au întâlnit ultima dată cele două formații, la competiția amicală International Champions Cup, iar Dortmund a câștigat cu 3-1.

NEWCASTLE - PSG (22:00) - Rămânem în Grupa F, acolo unde considerăm că după o rundă de debut destul de liniștită lucrurile se vor aprinde în meciurile de azi.

Dacă va reuși să câștige și în deplasarea de la Newcastle, atunci PSG va lua o opțiune serioasă pentru calificarea din această grupă. Totuși, ”coțofenele” au arătat că au resursele necesare să pună probleme echipelor mari, lucru dovedit atât în deplasarea de la Milano, cât și în meciurile strânse, chiar dacă pierdute, cu granzii City și Liverpool, din Premier League.

  • După ce a zdrobit-o pe OM (4-0), PSG n-a mai avut gloanțe contra lui Clermont, doar 0-0;
  • Newcastle are 3 victorii consecutive înainte de vizita șeicilor de la PSG: 8-0 cu Sheffield, 2-0 cu Burnley, ambele în Premier League, și succes contra lui Manchester City, 1-0, în Cupa Ligii Angliei.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Borussia Dortmund vs AC Milan
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.48
Newcastle vs PSG
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.38
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro