Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

UNIBET

Pentru ziua de joi ne împărțim atenția între o restanță din SuperLigă și meciurile din cupele europene! Azi e agitație mare, cu oferte multe din Europa League și Conference League.

Se joacă și la Liga a 2-a, acolo unde CSA Steaua o întâlnește pe FC Argeș, dar cum duelul e unul complicat preferăm să alegem o altă strategie pentru azi.

cota2.ro

CFR CLUJ - SEPSI (20:00) - Restanța din etapa a 5-a din SuperLigă se joacă azi, în Gruia, acolo unde CFR are șansa să vină la un punct în spatele liderului FCSB dacă va reuși să se impună în fața lui Sepsi.

Covăsnenii sunt de nerecunoscut în această perioadă, asta după ce echipa începuse ideal sezonul și se bucura de rezultate excelente sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

  • În prezent, Sepsi are 3 înfrângeri consecutive în campionat și s-a prăbușit până pe locul 9, cu 12 puncte acumulate în 9 runde;
  • CFR Cluj are un meci în plus, dar și 10 puncte mai mult. Fosta campioană e pe locul secund, cu 22 de puncte, la 4 lungimi în spatele celor de la FCSB;
  • În campionat, Sepsi n-a mai câștigat contra CFR-ului din 2021, când se impunea chiar în Gruia. De atunci, CFR a câștigat aproape mereu în fața lui Sepsi în campionat, dar a cedat în meciuri de Cupă sau în Supercupă.

LIVERPOOL - ROYAL UNION SG (22:00) - După ce rezolvăm cu SuperLiga, mergem în Europa League, acolo unde Liverpool și Royal Union SG se întâlnesc într-un fel de derby al grupei E.

”Cormoranii” au câștigat în Austria, contra lui LASK, scor 3-1, și încearcă să se acomodeze cu Europa League, competiție pe care Jurgen Klopp a anunțat că vrea s-o câștige în acest sezon.

Belgienii de la Royal Union au făcut un sezon excelent în campionat, dar pe Anfield va fi complicat de rezistat, chiar și în cazul destul de probabil în care Klopp va face un mix între titulari și rezerve.

În etapa de debut european, Royal Union a remizat pe teren propriu, 1-1, cu francezii de la Toulouse.

  • Înaintea meciului direct, Liverpool a pierdut, dramatic, contra lui Tottenham, scor 1-2, după ce a jucat mult timp în inferioritate numerică, ba chiar în dublă inferioritate de la mijlocul reprizei secunde;
  • Royal Union are 3 succese consecutive în campionat, toate venite după remiza europeană cu Toulouse.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
CFR Cluj vs Sepsi
Pronostic:
1
Cota
1.60
Liverpool vs Royal Union SG
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.70
Cota finala: 2.72
Profit: 17.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro