Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

UNIBET

RAPID BUCURESTI - POLITEHNICA IASI

De la ora 21:00, pe ”Superbet Arena - Giulesti”, Rapid Bucuresti primeste vizita celor de la Politehnica Iasi, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 12, din Superliga.

Rapid Bucuresti traverseaza o perioada excelenta, cu 5 victorii si 2 egaluri obtinute in ultimele 7 partide disputate in toate competitiile. Formatia lui Bergodi a reusit doar o remiza in ultima runda de campionat, 1-1 impotriva celor de la Hermannstadt, dupa un meci in care nu prea a convins, avand in vedere ca a avut doar 7 ocazii de gol si doar un sut cadrat. ”Giulestenii” joaca un fotbal super-ofensiv pe propriul teren, iar ultimele 3 rezultate obtinute in fata propriilor suporteri vorbesc de la sine: 3-1 vs CFR Cluj, 4-0 vs Dinamo Bucuresti si 3-1 vs Farul Constanta.

cota2.ro

Politehnica Iasi a inceput campionatul extrem de prost, cu 5 infrangeri in primele 6 etape, insa apoi au reusit sa obtina numai putin de 8 puncte din urmatoarele 4 meciuri (2 victorii si 2 remize). In ultima etapa, ”alb-albastrii” au remizat pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti, scor 0-0, dupa un meci in care au aratat bine pe plan ofensiv doar in prima repriza. Partea secunda a acelui joc a fost destul de plictisitoare, cu un joc destul de defensiv practicat atat de gazde, cat si de oaspeti. Leo Grozavu are si probleme de lot inaintea acestui joc! Silviu Lung Jr. si Itu nu pot evolua din pricina accidentarilor, iar Ciobanu are o clauza in contract care nu ii permite sa joace contra Rapidului.

  • Rapid Bucuresti are a treia cea mai buna ofensiva din campionat, cu 22 de goluri marcate in primele 11 etape;
  • Rapid Bucuresti este echipa cu cele mai multe ocazii mari de gol (36) si echipa cu al doilea cel mai mare numar de ocazii mari de gol ratate (19), in primele 11 etape;
  • Politehnica Iasi este echipa cu a treia cea mai mare medie de faulturi comise per meci, din Superliga (15.1);
  • Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid Bucuresti, are un gol marcat la fiecare 67 de minute jucate.

Pontul meu pentru meciul Rapid Bucuresti - Politehnica Iasi este ”1”, la o cota de 1.46, disponibila pe Unibet.

LECCE - SASSUOLO

De la ora 21:45, pe ”Stadio Via del Mare”, Lecce primeste vizita celor de la Sassuolo, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 8, din Serie A.

Lecce a inceput excelent sezonul in Serie A, cu 3 victorii si 2 remize in primele 5 runde. Forma buna nu a mai continuat insa si in ultimele doua runde cand a cedat cu 0-1 pe terenul celor de la Juventus si a fost spulberata pe propriul teren de Napoli, scor 0-4. Lecce nu are amintiri prea bune cu adversara de astazi pe care nu a reusit sa o invinga in cele 6 intalniri (3 remize si 3 infrangeri). Chiar daca echipa ocupa un loc foarte bun in acest moment, obiectivul acestora este evitarea retrogradarii, dupa parerea mea, mai ales ca in sezonul trecut au fost extrem de aproape sa intre la baraj.

Sassuolo este o echipa care ataca destul de mult, insa fara prea multe reusite. Cam asta reiese din startul ezitant de sezon al acestora, avand in vedere ca in primele 7 runde au reusit sa bifeze 3 victorii si 4 infrangeri. In ultima etapa, elevii lui Dionisi au cedat pe teren propriu, total surprinzator, in fata celor de la Monza, scor 0-1. Ofensiva a produs numai putin de 19 ocazii de gol si a cadrat 7 suturi, insa Di Gregorio o prins o zi fantastica si a scos tot. Cu un succes in aceasta seara, Sassuolo ar trece peste Lecce si ar urca aproximativ 4 pozitii, cel putin pana la disputarea celorlalte confruntari din aceasta etapa.

  • Domenico Berardi este jucatorul cu cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci, din Serie A (2.0);
  • Lecce este una dintre cele mai agresive echipe din Serie A. Acestia au a doua cea mai mare medie de faulturi per meci din Serie A (13.3) si au incasat numai putin de 18 cartonase galbene si 2 cartonase rosii in primele 7 etape;
  • Sassuolo are a patra cea mai mare medie de ocazii de gol per meci (14.4) si a treia cea mai mare medie de suturi cadrate per meci (5.4), din Serie A;
  • Minim 6 suturi a cadrat Sassuolo in ultimele 5 etape de campionat.

Pontul meu pentru meciul Lecce - Sassuolo este ”Domenico Berardi 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.40, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rapid Bucuresti vs Politehnica Iasi
Pronostic:
1
Cota
1.46
Lecce vs Sassuolo
Pronostic:
Domenico Berardi 1+ suturi pe poarta
Cota
1.40
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro