Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

UNIBET

STUTTGART - WOLFSBURG

De la ora 16:30, pe ”MHPArena”, Stuttgart primeste vizita celor de la Wolfsburg, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7, din Bundesliga.

Stuttgart are un start excelent de campionat, cu 15 puncte acumulate dupa primele 6 runde, in urma a 5 victorii si o infrangere. Trupa lui Hoeness are un moral foarte bun avand in vedere ca in ultimele 4 meciuri oficiale a reusit sa se impuna si de fiecare data a reusit sa puncteze de cel putin doua ori. Ocupanta locului secund in Bundesliga s-a impus in runda precedenta pe terenul celor de la Koln cu scorul de 2-0, gratie ”dublei” semnate de atacantul german, Denis Undav, in minutele 68, respectiv 88. 

cota2.ro

Wolfsburg ocupa locul 7 in prima liga din Germania, iar in acest debut de campionat a oscilat intre rezultate bune si rezultate proaste. Chiar daca apararea si-a facut treaba cat a putut de bine, ofensiva a dezamagit, iar in acest moment e una dintre cele mai slabe din campionat. Wolfsburg are amintiri frumoase din meciurile cu Stuttgart, echipa in fata careia a cedat doar o singura data in ultimele 6 partide. In momentul de fata lucrurile stau ceva mai diferit, iar bookmakerii le dau prima sansa gazdelor, pe buna dreptate, in opinia mea.

  • Serhou Guirassy e cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 10 goluri marcate in primele 6 etape;
  • Serhou Guirassy si-a creat minim 3 ocazii de gol in fiecare meci din acest sezon si a cadrat cel putin un sut in 5 din cele 6 meciuri disputate de echipa sa in campionat;
  • Stuttgart este echipa cu a treia cea mai buna ofensiva din campionat (19 goluri marcate);
  • Stuttgart este echipa cu a treia cea mai buna medie de suturi pe poarta per meci, din Bundesliga (6.7).

Pontul meu pentru meciul Stuttgart - Wolfsburg este ”Serhou Guirassy 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.30, disponibila pe Unibet.

MALLORCA - VALENCIA

De la ora 19:30, pe ”Estadi Son Miox”, Mallorca primeste vizita celor de la Valencia, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 9, din La Liga.

Mallorca a inceput destul de slab noua editie de campionat si a reusit doar o victorie in primele 8 runde, 1-0 pe terenul celor de la Celta Vigo. Formatia lui Aguirre vine dupa doua rezultate de egalitate identice in fata Barcelonei si a celor de la Rayo Vallecano, ambele dueluri incheiate cu scorul de 2-2. Mallorca are amintiri placute din infruntarile cu ”liliecii”, avand in vedere ca au reusit sa-i invinga in 3 din ultimele 5 intalniri. Chiar daca pornesc usor favoriti, conform cotelor, Mallorca nu va avea deloc un meci simplu, tinand cont ca defensiva a cedat de multe ori in acest debut de sezon.

Valencia a inceput bine noul campionat, bifand doua victorii in primele doua etape, in compania Sevilliei si a celor de la Las Palmas. Lucrurile s-au schimbat dupa, iar in urmatoarele 6 runde au bifat o victorie, un egal si 4 infrangeri. In ultima etapa de campionat, Valencia a cedat la scor de ”forfeit” pe terenul celor de la Betis, dupa un meci in care nu prea a contat in ofensiva. ”Liliecii” au incasat gol in toate cele 4 deplasari din acest sezon, iar acest lucru spune destul de multe si despre defensiva acestora, care are o medie de 2 goluri primite per meci in ultimele trei etape.

  • Vedat Muriqi a marcat cel putin un gol in ultimele 4 etape de campionat;
  • Mallorca este una dintre cele mai dure echipe din LaLiga, acestia incasand in primele 8 runde numai putin de 28 de cartonase galbene si avand o medie de 17.4 faulturi per meci;
  • Vedat Muriqi are o medie de 1.4 suturi pe poarta per meci, in acest sezon de LaLiga;
  • In ultimele doua deplasari ale Valenciei, adversarii si-au creat 32 de ocazii de gol si au cadrat numai putin de 17 suturi.

Pontul meu pentru meciul Mallorca - Valencia este ”Vedat Muriqi 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.57, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Stuttgart vs Wolfsburg
Pronostic:
Serhou Guirassy 1+ suturi pe poarta
Cota
1.30
Mallorca vs Valencia
Pronostic:
Vedat Muriqi 1+ suturi pe poarta
Cota
1.57
Cota finala: 2.04
Profit: 10.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro