Biletul Zilei format din 6 meciuri la cota 7.00

Superbet

Pentru ziua de sâmbătă profităm de oferta bogată și ieșim puțin din zona obișnuită! Facem un bilet cu șase meciuri și o cotă totală care ne multiplică de șapte ori suma investită.

Am ales cote între 1,30 și 1,65, iar biletul conține pariuri din fiecare arie: de la soliști până la goluri sau pariuri speciale.

cota2.ro

Dacă a venit vorba de soliști, atunci unul dintre cei mai siguri de sâmbătă pare să fie Real Madrid, formație care primește vizita celor de la Osasuna.

Din SuperLiga noastră ne-am oprit la duelul serii, confruntarea dintre FC Botoșani și FCSB, cu roș-albaștrii lui Pintilii și Charalambous care pleacă din postura de favoriți. Doar că am evitat aici solistul, ba chiar și pariul pe goluri, și am ales să mergem pe un pariu special. Va fi un meci deschis, cu multe faze de poartă, iar asta sporește șansele pentru a prinde și minimum 9 cornere.

Golurile le-am păstrat pentru partide din Serie B, Germania, Croația și Polonia, acolo unde jonglăm cu selecții de ”GG sau Peste 2,5 goluri” și ”Peste 1,5 goluri”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Osasuna
Pronostic:
1
Cota
1.33
Werder vs Hoffenheim
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.30
Botoșani vs FCSB
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.65
Venezia vs Parma
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.33
Rijeka vs Hajduk Split
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.30
Ruch vs Pogon
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 7.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro