Ponturi Pariuri Fotbal Arsenal vs Manchester City

BETANO

Duminică avem zi plină de derby-uri, de meciuri încinse, dar, în același timp, și imprevizibile. Două astfel de partide sunt chiar în SuperLigă, cu Oțelul - Farul și Dinamo - CFR, în timp ce alte două ciocniri tari vin din Premier League.

Brighton - Liverpool și Arsenal - Manchester City sunt confruntări pe care n-ai cum să le ratezi, dacă îți place fotbalul total.

cota2.ro

Noi o să rămânem la Londra, pentru super-confruntarea dintre Arsenal și Manchester City, duelul de titlu din sezonul trecut. E o nouă întâlnire între Arteta și Guardiola și chiar dacă agențiile de pariuri văd un echilibru la nivel de cote, City rămâne în continuare ”sperietoarea” celor de la Arsenal.

În acest moment, ierarhia din Premier League e condusă de Tottenham, cu 20 de puncte, dar Spurs are un meci în plus disputat. City urmează pe locul secund, cu 18 puncte, în timp ce Arsenal e pe locul 3, cu 17 puncte.

  • Am fi putut spune că vorbim despre două echipe fără înfrângere în acest sezon, dar City și-a întrerupt parcursul fără greșeală în mod abrupt - eșec în deplasarea de la Wolverhampton, scor 1-2;
  • Arsenal și Tottenham rămân singurele echipe care nu au simțit gustul eșecului până acum! ”Tunarii” n-au avut emoții cu Bournemouth, în etapa precedentă, succes în deplasare cu 4-0, dar nu sunt toate perfecte pentru Arteta;
  • Londonezii pare că duc cu greu și meciurile de Liga Campionilor, iar la mijloc de săptămână Arsenal a cedat în deplasarea cu Lens, scor 1-2.

Spuneam că Manchester City e un ”bau-bau” pentru Arsenal, iar asta e confirmat și de statistici. Arsenal n-a mai câștigat, în campionat, contra lui City din, atenție!, 2015, când se impunea cu 1-0. De atunci, City a câștigat în proporție covârșitoare cam toate duelurile din Premier League cu ”tunarii”, Arsenal reușind să mai obțină două succese în meciuri de cupă sau, cum s-a întâmplat de curând, în Supercupa Angliei.

  • cote între 2,40 și 2,50 se găsesc pentru succesul lui Manchester City în deplasarea de la Londra.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro