Ponturi Pariuri Fotbal Paris FC (F) vs Wolfsburg (F)

Superbet

A venit, din nou, perioada în care campionatele sunt puse pe pauză pentru a face loc echipelor naționale. Perioadă tristă, dar, desigur, poate să fie doar o chestie subiectivă, de preferințe :)

Pentru următoarele două săptămâni suntem cu ochii pe echipele naționale în drumul spre EURO 2024, dar azi ne concentrăm pe fotbalul feminin.

cota2.ro

Avem meciuri din preliminariile Ligii Campionilor, iar duelul dintre Paris FC și Wolfsburg ne-a făcut cel mai tare cu ochiul.

Trebuie să ținem cont că vorbim de meciuri eliminatorii, dar de partide care vor fi decise în dublă manșă, iar acum avem jocul tur.

Atât în prima ligă feminină din Franța, cât și în cea din Germania, vorbim despre debut de sezon. S-au scurs câte trei etape în ambele campionate, iar asta înseamnă că echipele sunt la același nivel din punct de vedere fizic.

  • Paris FC e lider în Franța, cu un început senzațional, fără greșeală: 3 meciuri, 3 victorii - 11 goluri marcate și doar 2 goluri primite;
  • Wolfsburg are același start! Lider, 3 meciuri, 3 victorii - 8 goluri marcate și 2 primite;
  • Confruntarea de azi va fi prima între cele două echipe.

În sezonul trecut, Wolfsburg a ratat titlul în Germania! Echipa feminină a lui WfL a avut 57 de puncte, în timp ce campioană s-a încununat Bayern (F), cu 59 de puncte.

De cealaltă parte, Paris FC a terminat sezonul pe locul 3, la 19 puncte distanță de Lyon, una dintre cele mai bune echipe din fotbalul feminin.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Paris FC (F) vs Wolfsburg (F)
Pronostic:
GG și Peste 2,5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro